G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Survivor’da Sergen rüzgarı! Acun Ilıcalı şoke oldu..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekranların uzun soluklu yarışma programı Survivor’ın yeni sezonunu giriş yaptı. Dün akşam yayınlanan son bölümde yarışmacılar ödül oyunu için mücadele etti. 4 yarışmacının daha katıldığı Survivor’da Sergen performansıyla geceye damga vurdu. İşte dün akşam Survivor’da yaşanalar…

Survivor 2021’in yeni bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı arasında ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor 2021’de ödül oyunu heyecanı yaşanırken, gönüllüler ve ünlüler takımına yedekten gelen  yarışmacılar dahil oldu.

Yeni bölümde Acun Ilıcalı, ödül oyunu öncesi Sergen, Baran, Bahar ve Duygu’yu duyurdu. Sergen ve Bahar Ünlüler takımına Duygu ve Baran ise Gönüllüler takımında yer aldı.

YARIŞMAYA DAMGA VURDU

Ödül oyununda kıyasıya rekabet yaşayan Ünlüler ve Gönüllüler’de bir isim öne çıktı. O isim adaya yeni gelen Sergen oldu. Performansıyla gözleri dolduran Sergen, Acun Ilıcalı’dan övgü aldı.
İlk gününde performansıyla dikkat çeken Sergen, Survivor 2021’nin en hızlı yarışmacılarından biri olan Steven ile yarıştı. Steven’ın önde geldiği yarışmada atış oyunlarında Sergen öne geçti ve kazandı.

Survivor tarihine geçtiğini duyuran Ilıcalı, “İnanın gördüğüm bir olay değil” diyerek yaşadığı şoku aktardı. Öte yandan Sergen, performans oyununda da birinci oldu.

GÖNÜLLÜLER ÖDÜLÜN TADINI ÇIKARDI!

Yarışmanın sonuna kadar tüm güçlerini ortaya koyarak yarışan iki takımdan kazanan gönüllüler oldu. Oyunu kazanan gönüllüler takımı ödül olan sigara böreğinin tadını çıkardı.

 

SMS oylamasının yapılmasının ardından Survivor’dan elenen isim Sena oldu. Sena, izleyicilerden toplam yüzde 33 oy oranı alarak yarışmadaki hayallerine veda etti.

REŞAT ŞOKA UĞRATTI 

Öte yandan herkesi şoke eden bir gelişme daha yaşandı. ‘Kırmızı alarm durumu’ var diyerek söze başlayan Acun Ilıcalı konseyde Reşat’a yaşanan sakatlığın nasıl meydana geldiğini sordu.

Acun Ilıcalı; ‘Benim aldığım bilgiye göre senin Survivor’a devam edememe ihtimalin var’ diyen Acun Ilıcalı duruma bakılacağını ifade etti.

Yarışmada kalmayı çok isteyen Reşat, ‘Yok ben burada kalmaya devam edeceğim, elimle devam ederim. Tek ayakla giderim.’ ifadelerini kullandı. Gözyaşlarını tutamayan Reşat’a arkadaşları destek oldu. Reşat’ın Survivor’a devam edip edemeyeceği ilerleyen günlerde belli olacak.

BİRİNCİ DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2021’in 10 Ocak günü ekranlara gelen son bölümünde ünlüler ve gönüllüler arasındaki mücadele kıran kırana başladı. Özel olarak hazırlanan parkurda birbirleriyle kıyasıya yarışan Survivor 2021 yarışmacıları arasında çekişmeli bir dokunulmazlık oyunu oynandı.

Dokunulmaz oyununun son turunda Hanzade ve Merve karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelenin verildiği yarışmada, ünlüler takımı 10-7’lik skorla dokunulmazlığı kazanan takım oldu.

SURVIVOR 2021 İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2021’in ilk eleme adayı dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan ada konseyinde belli oldu. 

Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında yapılan oylama sonrasında eleme adayı olarak Sena seçildi.

TV8 ekranların en çok sevilen yarışmalarından olan Survivor 2021 dün akşam itibariyle yayın hayatına girdi. Survivor 2021 yarışması bu sene de Ünlüler ve Gönüllüler formatı ile ekranlara gelecek. Programın yarışmacı kadrosunda televizyon ekranlarından tanığımız pek çok isim yer alıyor. Peki, Survivor 2021 ekranlarında bu yıl kimler yarışıyor? Survivor 2021 yarışmacıları kimler? İşte yayınlanan 2. bölüm fragmanından nefes kesen görüntüler…

SURVİVOR 2021 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

SURVIVOR 2021 BAŞLADI!

Ünlüler-gönüllüler formatında ekrana gelen Survivor 2021’in ilk bölümü 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00’de yayınlandı.

SURVİVOR 2021 İLK BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Acun Ilıcalı Survivor 2021’in tanıtım fragmanını ve yarışmacılarla çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Uzun bir maratonun ve zorlu bir mücadelenin başlayacağı Survivor’da yarışmacılar hayatta kalma mücadelesi verecek. 9 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak yarışma sakatlıklarla başlıyor. İşte Survivor 2021’in ilk tanıtım fragmanı…

SURVİVOR 2021 KADROSUNDA KİMLER VAR?

Merakla beklenen Survivor 2021 Ünlüler takımı şöyle:

Survivor 2021 kadrosu yer alacak Ünlüler ve Gönüllüler açıklandı.

Melis Sezer

Barış Özbek

Çağrı Atakan

Merve Aydın

– Hayrettin

– İsmail Balaban

– Batuhan Karacakaya

– Öykü Çelik

– Cemal Hünal

– Meryem Kasap

Merakla beklenen Survivor 2021 Gönüllüler takımı şöyle:

– Sancakay Ilım Morgül

– Sena Özdemir

– Hanzade Ofluoğlu

– İlayda Şeker

– Aleyna Tutuş

– Ayşe Yüksel

– Emin Günenç

– Yiğit Poyraz

– Sultan Reşat Hacıahmetoğlu

– Steven Salam

– Uğurtan Dora

– Yunus Emre Karabacak

Survivor’da Sergen rüzgarı! Acun Ilıcalı şoke oldu..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!