G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,78
GBP40,49
BIST10.268,58
GR. ALTIN2.441,63
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Squid Game Netflix’e 40 kat gelir sağladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Squid Game Netflix’e 40 kat gelir sağladı / Haberin Peşinde Urfa

Türkiye’de de izlenme rekorları kıran Güney Kore yapımı Squid Game Netflix’e ortalama ne kadar kazandıracağı belirlendi. Bloomberg’in haberine göre, Netflix’e maliyeti yalnızca 21,4 milyon dolar olan dizinin 900 milyon dolar kazanç sağlaması bekleniyor. …

Türkiye’de de izlenme rekorları kıran Güney Kore yapımı Squid Game Netflix’e ortalama ne kadar kazandıracağı belirlendi. Bloomberg’in haberine göre, Netflix’e maliyeti yalnızca 21,4 milyon dolar olan dizinin 900 milyon dolar kazanç sağlaması bekleniyor.

Netflix’in Güney Kore yapımı dizisi Squid Game, dünya genelinde 111 milyon seyirciye ulaşarak platformun en popüler içeriği olmuştu. Tüm dünyada gündem olan dizinin Netflix’e sağlayacağı ortalama gelir açıklandı.

Bloomberg’in haberine göre, Netflix yalnızca 21,4 milyon dolar (bölüm başına yaklaşık 2,4 milyon dolar) maliyeti bulunan diziden 891 milyon dolar kazanç sağlaması bekleniyor. Bu rakam maliyetin yaklaşık 40 katına tekabül ederken, dizinin başarısını da gözler önüne seriyor.

Distopik bir Güney Kore dizisi olan Squid Game, maddi zorluklar içerisindeki kişilerin para ödülü için oynadığı ölümcül çocuk oyunlarını anlatıyor. Uzmanlar dizinin Netflix’e, ‘acaba biz de mi bir oyunun içerisindeyiz?’ diye düşündürten miktarda para kazandıracak gibi göründüğünü vurguluyor.

Bloomberg’de yer alana habere göre, eğer dizinin ikinci sezonu yayınlanırsa, Netflix’in kazanacağı para da aynı ölçüde artacak.

Netflix’in hisseleri ise Squid Game’in yayınlanmaya başladığı tarihten itibaren yüzde 7 civarında arttığı ve şirket değerinin ise 278,1 milyar dolara ulaştığı bildirildi.

Çocuk,dizisi,Dolar,Dünya,Güney Kore,Kore,para,Polis,Sanat,Türkiye

Squid Game Netflix’e 40 kat gelir sağladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!