G-CV0ZL47F6D
USD32,23
EURO34,95
GBP41,12
BIST10.400,48
GR. ALTIN2.412,06
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Spor yorumcusu Demirkol’dan MHDK Başkanı Tatlı’ya: Urfa yolları gözüktü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, “Serdar Tatlı’yı da yollayacaklar oradan. Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol! Urfa yolları gözüktü” dedi.

Spor yorumcuları, Süper Lig’in 16. haftasında oynanan Kayserispor- Beşiktaş maçında verilen penaltı kararlarını tartışmaya devam ediyor.

Pozisyon hakkında konuşan Mehmet Demirkol, bir dönem NTV Spor’da beraber çalıştığı Rıdvan Dilmen hakkında ağır sözler sarf etti.

Socrates’in YouTube kanalında Dilmen’in açıklamalarını eleştiren Demirkol, ” Serdar Tatlı’nın altını oyuyorlar, ben olsaydım vermezdim’ dediğin zaman başka bir şey ortaya çıkıyor. Ben vermezdim diyorsun ama sen zaten hakem değilsin, oynadığın da 2 sezon top oynadın zaten (sık sık sakatlanmasından bahsediyor). Şunu diyebiliyorsun, ‘ben vermem’ ya sen kimsin? Ne ara taktın FIFA kokartını? Daha kuralı bilmiyorsun ki. İki penaltı da doğru bir kere. Hakem verdiyse doğrudur, öyle pozisyonlar çünkü. İkinci penaltı ligde 5 defa verildi. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında verildi en son. Serdar Tatlı demiş ki bu penaltıları verin” dedi.

“SERDAR TATLI’YI YOLLAMAYA ÇALIŞIYORLAR”


Sözlerine devam eden Dilmen, “Fırat Aydınus da galiba hakemliğe devam etmek istiyor. Lobisi de var sanırım. Sizin hesabınız ne? Bugün Kayserili oyuncu, Beşiktaşlı oyuncuyu sakatlamak için giriyor bugün. Tırnağına gelse kırmızı kart ya! Cüneyt Çakır bilmiyor mu bunun kırmızı olduğunu? Niye çağırmıyor? Serdar Tatlı’yı da yollayacaklar oradan. Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol! Urfa yolları gözüktü. Beşiktaş yener, şampiyon da olur. Ben Denizli’de yenmesine rağmen Fenerbahçe’nin, Fenerbahçe karşısında Başakşehir’in mağdur edildiğini gördüm ve söyledim. Sen Cüneyt Çakır olarak niye çağırıyorsun?” ifadelerini kullanmıştı.

Spor yorumcusu Demirkol’dan MHDK Başkanı Tatlı’ya: Urfa yolları gözüktü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!