G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO35,07
GBP40,90
BIST10.319,96
GR. ALTIN2.465,91
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Siyasilerden Ramazan Bayramı mesajı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyasilerden Ramazan Bayramı mesajı / Haberin Peşinde Urfa

DEREN KOCAMANOĞLU-21.04.2023-HİBYA- Siyasiler, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, Bayramınız mübarek olsun. Mevla nice bayramlara sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içinde kavuşmayı nasip etsin.  Hayırlar feth ola, şerler def ola, hastalar şifa, dertliler deva bula, kalplerimiz mesrur, gönüllerimiz mamur, sofralarımız bereketli ola. Bayramımız bayram ola.” ifadelerine yer verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in mesajı şöyle:

“Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Rabbim nice bayramlara birlik, beraberlik içinde ulaşmayı nasip etsin.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter’dan yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“Ramazan Bayramımızın milletimize, ülkemize ve tüm İslam alemine birlik, beraberlik, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Hayırlı Bayramlar.”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şöyle:

“Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, hanelerimizin paylaşma bilinci, kardeşlik ve muhabbet ile dolmasını diliyorum.  Asrın felaketinin yaralarını sararken, Rabbimden afetzede kardeşlerimize sabır ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha baş sağlığı diliyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışma ile zor dönemleri geride bıraktığımız, milletçe yan yana, omuz omuza nice bayramlara ulaşmak dileğiyle.”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bayram; küslerin barıştığı, yaraların sarıldığı gündür. Gönlümüz bu bayramı evinde geçiremeyecek, sevdiklerinden ayrı afetzede kardeşlerimizle. Onların da sıcak yuvalarında karşılayacağı nice güzel bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Twitter’dan yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Kadim kültürümüzde bayramlar, birlik ve beraberliğimizi perçinlediğimiz, kavuşmayı sevinçle beklediğimiz müstesna günlerdir. Milli eğitim camiamız, ülkemiz ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı sağlık, esenlik ve huzur içinde geçirmesini temenni eder, içtenlikle kutlarım.”

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Yaşadığımız asrın felaketinin ardından bu yıl Ramazan Bayramı’nı buruk şekilde karşılıyoruz. Biz biliriz ki el birliğiyle her zorluğun üstesinden geliriz. Bu mübarek günler, kardeşlik bağlarımızı güçlendiren, bizi bir arada tutan müstesna zamanlar. Ramazan ayını adeta bir dayanışma seferberliğine dönüştüren milletimizin bayramını kutluyor, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın mesajı şöyle:

“Bayramı bayram yapan bizim idrakimiz, eylemlerimizdir. Tıpkı bugün olduğu gibi, insan olmamızı taçlandıran sözü yerli yerinde, gönülden gönüle köprü olması için kullanalım. Unutmayalım ki hakikatin aydınlığındaki her gün adeta bir bayram günüdür. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun mesajı şu şekilde:

“Ülkemizde ve yeryüzü üzerinde hakkın ve adaletin hakim olması duası, huzur, barış, bereket ve esenlik dileklerimle; aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bayramımız mübarek olsun. Hayırlı Bayramlar Türkiye.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Bayram namazında Gaziantep Nurdağı’nda depremzede kardeşlerimizle saf tuttuk. Bizleri bayrama ulaştıran Rabbimize şükürler olsun. Depremde kaybettiğimiz kardeşlerimizin acısını yüreğimizde derinden hissederek buruk ama umut dolu bir bayram yaşıyoruz. Ramazan Bayramı’nın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin mesajı şöyle:

“Her bayram olduğu gibi bu bayramda köyümüzün geleneğini bozmadık. Bayram namazı sonrası bayramlaşmak için yaş sırasına girdik. Tüm yurttaşlarımıza sevdikleriyle birlikte; mutlu, huzurlu ve bereket dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Milletimizin ve tüm İslam aleminin, Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Sağlık, sıhhat, mutluluk ve huzur içinde daha nice bayramlara.” ifadelerine yer verdi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Umutların yeşereceği, ülkemizin dört yanına baharların geleceği yepyeni bir dönem umuduyla, Ramazan Bayramınızı kutluyorum.” ifadesini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mesajında şunları kaydetti:

“Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Sevdiklerimizle sağlık, mutluluk ve bereket içinde geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun.”

Hibya Haber Ajansı

Siyasilerden Ramazan Bayramı mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!