G-CV0ZL47F6D
USD32,32
EURO35,14
GBP41,05
BIST9.053,83
GR. ALTIN2.297,44
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

Siverek’te ana okullarına drama ve robotik kodlama sınıfları yapıldı

featured
SİVEREK'TE, 'KEŞFET, YAP, ÖĞREN; OKUL ÖNCESİNE GÜVEN PROJESİ' (MEVLÜT BAYRAKTAR/ŞANLIURFA-İHA) Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 'Keşfet, Yap, Öğren; Okul Öncesine Güven Projesi' kapsamında 4 ana okulda drama, robotik kodlama sınıfları yapıldı.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınnar’ın girişimleri sonucu Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa anaokullarına yönelik ‘Keşfet, Yap, Öğren; Okul Öncesine Güven Projesi’ kapsamında ilçe merkezi ile Kırsal Mahallelerde anaokullarında iyileştirme çalışmaları yapıldı.

Dört ay içinde tamamlanan projede kapsamında bulunan ana sınıflarında, çocukların yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlayan, kendilerini keşfetmelerine olanak tanıyan, bilişsel, sosyal, duygusal, psikomotor gelişmelerini destekleyici öğrenme merkezleri, Bilim, Teknoloji ve Sanat Sınıfları, Drama ve Müzik Sınıfı, Robotik Kodlama Atölyesi ve oyun odaları ile alanları oluşturuldu.

Proje ile ilgili açıklamada bulunan Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, “Eğitim ve öğretimde her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen başta Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Valimiz Abdullah Erin ve Karacadağ Kalkınma Ajansına teşekkür ediyorum. Çok güzel ve faydalı bir projeye daha vekilimiz vesile oldu. Bu proje sayesinde ihtiyaçları tespit edilen, gerek merkezde ve gerekse kırsalda bulunan anaokullarımızda iyileştirme çalışmaları yapıldı. Dört ay gibi kısa bir sürede bu anaokullarımızın A’dan Z’ye tüm malzemeleri temin edildi. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi


Proje Koordinatörü Hatice Kandemir’de yaptığı açıklamada, “Projemiz eğitim öncesi anaokulunu kapsamakta, merkezde 2, kırsalda 2 olmak üzere 4 anaokulumuzu kapsamakta.

Bu proje Karacadağ Kalkınma Ajansı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ortaklaşa gerçekleştirildi. Projenin adından da anlaşılacağı gibi, çocuklar yaparak, yaşayarak öğrenmelerini sağlayacağız.

Bu çalışmada her zaman yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu

Siverek’te ana okullarına drama ve robotik kodlama sınıfları yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!