G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Sergen Yalçın’ın 3 ismin transfer edilmesini istedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sergen Yalçın’ın 3 ismin transfer edilmesini istedi! / Haberin Peşinde Urfa

Ara transfer döneminin gelmesine az bir süre kala çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın kadroya katılmasını istediği ve yönetime bildirdiği isimler ortaya çıktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ligde 2.’liğe kadar tırmanan takımını devre arasında daha da güçlendirmek istiyor. Siyah beyazlılarda öncelikle hedef lisansları askıya alınan Lens, Douglas ve Mirin ile hayal kırıklığı yaratan Ljajic ile yolları ayırmak.

Bu 4 oyuncuyla satılık ya da kiralık olarak vedalaşmak isteyen Kartal, istediğini gerçekleştirebilirse 9 milyon Euro’luk bir yükten kurtulacak ve istediği yerli ve yabancı transferi yapabilecek.

Mandzukic bu kez gelmek istiyor

Sergen Yalçın transferde bir santrfor, bir stoper ve bir de orta saha istiyor. Beşiktaş Yönetimi santrforda transfer çalışmalarını devre arası ve sezon sonu olarak 2’ye ayırdı. İlk olarak şampiyonluğa ulaştıracak golcü arayışı olan Kartal’da yeniden Mario Mandzukic ile temasa geçildi. Boşta olan ve Hırvatistan’da çalışmalarını sürdüren Mandzukic’in de siyah beyaz formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi. En son 7 Mart 2020’de sahaya çıkan Hırvat golcünün 3 milyon Euro istemesi nedeniyle yaz döneminde transfer gerçekleşmemişti.

Kenan ve Atakan serbest kalıyor

Yönetimin diğer planı da yabancı sayısının azalacak olmasıyla birlikte yerli oyuncularla kadroyu takviye etmek. Alternatifler arasında Kenan Karaman ilk sırada yer alıyor. Fortuna Düsseldorf’ta sezon sonunda serbest kalacak olan milli futbolcuyu yaz transfer döneminde takıma kazandırabilmek için temaslar şimdiden başladı. Yine sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ankaragücü’nden Atakan Çankaya da gündemde. Asıl mevkisi ön libero olan Atakan Çankaya stoper olarak da görev yapabiliyor. Ancak stoper için de arayış sürüyor. (Hürriyet)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş

Sergen Yalçın’ın 3 ismin transfer edilmesini istedi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!