G-CV0ZL47F6D
USD32,23
EURO35,13
GBP40,90
BIST10.175,37
GR. ALTIN2.473,54
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Şehit polisin adı Akdeniz’de yaşayacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehit polisin adı Akdeniz’de yaşayacak / Haberin Peşinde Urfa

Akdeniz Belediye Meclisi; geçen eylül ayında, Mezitli Tece Polis Evi’ne yapılan terör saldırısında şehit olan Polis Memuru Sedat Gezer’in adının, 23 Evler Parkı’na verilmesini kararlaştırdı. Oylamada Cumhur İttifakı, CHP ve Bağımsız üyeler ‘Evet’ oyu verirken, HDP grubu ise teklife ‘çekimser’ kaldı.

MERSİN – 07.11.2022 – HİBYA – Oylamada Cumhur İttifakı, CHP ve Bağımsız üyeler ‘evet’ oyu verirken, HDP grubu ise teklife çekimser kaldı.

Akdeniz Belediye Meclisi, kasım ayı ilk toplantısını, M. Mustafa Gültak Başkanlığı’nda gerçekleştirdi. Yoklama ile başlayan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sürdü. Ardından Çay mahallesinde yapımı tamamlanan 416 dairenin 182’si için hak sahipleri arasında yapılan kura çekimi ile Akdeniz Belediyesi’nin ilk kez Kürkçü mahallesinde kurulumunu gerçekleştirdiği sıcak ve soğuk asfalt üretim plentini tanıtan kısa filmin gösterimi yapıldı.

Narenciye Festivali’ne yapılacak destek görüşülecek

Farklı birimlerden gelen önergelerin komisyonlara havalesinden sonra Meclis gündemine geçildi. Toplantıda, 12-13 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak 8’inci Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’ne, belediyenin yapacağı maddi desteğin belirlenmesiyle ilgili teklif komisyonlara sevk edildi.

Şehit polisin adı Akdeniz’de yaşayacak

Meclis toplantısında, Mezitli ilçesinde bulunan Tece Polis Evine geçen eylül ayında yapılan terör saldırısı sonucu çıkan çatışmada Şehit olan Polis Memuru Sedat Gezer’in isminin; Nusratiye mahallesi 5019 sokak üzerinde bulunan 23 Evler Parkı’na verilmesiyle ilgili teklif de görüşüldü. Başkan Gültak’ın, komisyonlardan geldiği gibi oylamaya sunduğu teklif ile adı geçen parkın adının; “Şehit Polis Sedat Gezer Parkı” olarak değiştirilmesi Meclis üyelerinin oyçokluğu ile kabul edildi. Yapılan oylama sırasında HDP’li 7 üye ise, söz konusu teklife karşı ‘çekimser’ yönde oy kullandı.

Belediye şirketinin sermayesi 10 milyon TL’ye yükseldi

Sermayesinin tamamı Akdeniz Belediyesi’ne ait Akdeniz İmar İnşaat Kültür Orman Ürünleri Tarım Turizm Ticaret A.Ş.nin; Mersin Kargıcık Turizm ve Yatırım A.Ş.nin sermaye artırımına katılabilmesi için sermayesinin 10 milyon TL’ye yükselmesi amacıyla Başkan Gültak’a yetki verilmesini içeren konu, Başkan Gültak tarafından idareden geldiği gibi oylamaya sunuldu. Belediye şirketinin sermayesinin artırımını esas alan konu, Meclis üyelerinin oyçokluğu ile kabul edildi.

Hibya Haber Ajansı

Şehit polisin adı Akdeniz’de yaşayacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!