1. Haberler
  2. Gündem
  3. ŞANLIURFA’DA PARKA ZARAR VEREN 5 KİŞİ YAKALANDI

ŞANLIURFA’DA PARKA ZARAR VEREN 5 KİŞİ YAKALANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

19 Şubat günü sosyal medyada yer alan haber ve görüntülerde Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde bulunan Mehmet Hafız Parkında kamuya ait park içerisindeki bank ve kamelyaların bazı şahıslar tarafından tekmelenip parçalanarak zarar verildiği görüldü.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince olayı gerçekleştiren şüpheli şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan detaylı çalışmalar kapsamında, bölgedeki KGYS ve işyerleri kamera görüntüleri detaylı olarak incelendi ve olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen U.G./Y.K./Y.C.Y. ve yaşı küçük E.K./A.C.H. isimli 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler Kamu Malına Zarar Verme suçundan haklarında düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte adli mercilere sevk edilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ŞANLIURFA’DA PARKA ZARAR VEREN 5 KİŞİ YAKALANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!