1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Şanlıurfa’da diş hastanelerinde akşam mesaisi başladı

Şanlıurfa’da diş hastanelerinde akşam mesaisi başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da diş hastanelerinde akşam mesaisi başladı / Haberin Peşinde Urfa

ŞANLIURFA-24.03.2023-HİBYA- Şanlıurfa’da oruç tutulan saatlerde diş tedavisi yaptırmak istemeyenler için gece poliklinik hizmeti verilmeye başlandı.

Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Diş Hekimi Mehmet Akif Çelik, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ramazan ayı dolayısıyla gündüz gelemeyecek vatandaşlarımız için Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi (Karaköprü ) Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Siverek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Viranşehir Devlet Hastanesi diş polikliniklerinde hafta içi iftardan sonra 19:30-24:00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Vatandaşlarımızın randevu almaksızın hastanelerimize müracaat ederek her türlü diş tedavilerini yaptırabilirler, yine acil polikliniklerimiz 24 saat devam etmektedir. Acil durumlar haricinde diş tedavileri için hastalarımızın eskiden olduğu gibi yine aynı şekilde MHRS sisteminden randevu alarak gündüz polikliniklerde diş tedavi hizmetinden faydalanarak muayene olabilirler. Ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şanlıurfa’da diş hastanelerinde akşam mesaisi başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!