G-CV0ZL47F6D
USD32,19
EURO34,99
GBP40,94
BIST10.948,00
GR. ALTIN2.513,09
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Sakarya Bike Fest, “zaman yarışı” Rus pedal Aliaksandr Bereznyak kazandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Bike Fest, “zaman yarışı” Rus pedal Aliaksandr Bereznyak kazandı / Haberin Peşinde Urfa

SAKARYA – 17.05.2023 – HİBYA – Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin dünyanın en prestijli kupalarını kapsayan Sakarya Bike Fest meşalesi, bu sabah “zaman yarışı” olarak bilinen Tour Of Sakarya ile yakılırken, nefes kesen yol bisikleti yarışının kazananı Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin zamana meydan okuyan Rus pedalı Aliaksandr Bereznyak oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, tarihi bir spor şölenine daha ev sahipliği yapmaya başladı. Bisiklet sporunda BMX, MTB ve Tour Of olmak üzere en büyük 3 organizasyonu yine Sakarya'nın oldu. Büyükşehirin girişimleriyle bir bisiklet merkezine dönüşen Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde Sakarya Bike Fest ismiyle başlayan büyük heyecanın ateşi bu sabah Tour Of Sakarya ile yakıldı.

Son yıllarda şehrin simge noktalarından geçerek sezonun en çok konuşulan yarışı olan Tour Of Sakarya'nın “zaman yarışı” olarak bilinen ilk etabı Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, Sakarya Valiliği ve Yenikent Bölgesi güzergahlarında koşuldu. Dünya yıldızı sporcular vadiden start alarak 4.1 kilometrelik parkuru en hızlı tamamlamak için nefes kesen bir mücadele ortaya koydu.

10.30'da ilk yarışçı start aldı, peş peşe belirli periyotlarla tüm yıldız pedallara start verildi. 13 ülkeden 14 takım ve 88 sporcunun katıldığı Tour Of'un ilk turunda zamanlama olarak rekora yakın bir başarı sağlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı'nın Rus sporcusu Aliaksandr Bereznyak 05.13.766'lık dereceyle birinci oldu.

Büyükşehir’in sporcusu şehrin simgesi kabağın rengini taşıyan turuncu mayoyu giydi. Çin takımından Fransız sporcu Lucas Andre ise 5.18.673 lük derecesiyle ikinci, Kazakistan ekibi Vino Sko takımında Kazak sporcu Daniil Marukhin 5.18.675'lik dereceyle üçüncü oldu.

Hibya Haber Ajansı

Sakarya Bike Fest, “zaman yarışı” Rus pedal Aliaksandr Bereznyak kazandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!