G-CV0ZL47F6D
USD32,29
EURO34,99
GBP40,81
BIST10.173,42
GR. ALTIN2.450,31
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinde Yakalama Anının Görüntüleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika | Ece Erken’in eşi, eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde şüpheliler yakalandı. Faillerin yakalanma görüntüleri kameraya böyle yansıdı.

Bakırköy Balıkçılar Çarşısı Çamözü Sokak’ta meydana gelen silahlı saldırı sonucu, eski Beşiktaş yöneticisi ve ünlü TV sunucusu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, hayatını kaybetti. Olayın ardından polis, soruşturma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucu, gözaltı sayısında artış yaşanırken, İstanbul İş Sağlık Müdürlüğü’nden, ambulans hakkında açıklama geldi.

Ambulans açıklaması

Öte yandan İstanbul İş Sağlık Müdürlüğü, Mahmutyazıcıoğlu’na yapılan silahlı saldırı sonrası ambulansın olay yerine geç ulaştığı iddialarına cevap verdi. Yapılan açıklamada, “Ambulans 7 dakika 43 saniyede olay yerine, olay yerinden sağlık kuruluşuna 4 dakika 23 saniyede ulaştırılmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Gözaltı sayısı arttı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube’nin sürdürdüğü soruşturmada şüphelilerin 2’si yakalanarak, gözaltına alınmıştı. Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil ve Serkan Dakman’ı yakalamak için çalışmalar devam ederken, gözaltı sayısının 11’e çıkıtğı öğrenildi. Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki sorgularına devam edildiği kaydedildi.

Şüphelilerin yakalanma anları kamerada!

Soruşturmayı yürüten emniyet güçleri, Büyükçekmece’de bir günlük kiralık eve düzenledikleri baskın ile Ali Yasak’ın yeğenleri Ali Yasak ve Kadir Yasak’ı yakaldı. Yakalanma anları, Oda TV tarafından yayınlandı. Diğer 9 kişi de 18 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyon ile 24 saat içinde yakalanmış oldu.

Ece Erken paylaşım yaptı

Şüphelilerin yakalanma anlarını gören Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi ünlü TV sunucusu Ece Erken, Twitter’dan bir paylaşımda bulundu. Ece Erken, “Allahım şükürler olsun. Rabbim sen çok büyüksün” ifadelerini kullandı.

İşte yakalanma görüntüleri

Futbol,Şafak Mahmutyazıcıoğlu,Beşiktaş,Ece Erken


Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinde Yakalama Anının Görüntüleri!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!