G-CV0ZL47F6D
USD32,59
EURO34,84
GBP40,62
BIST9.505,98
GR. ALTIN2.491,80
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

“Rekoru kıracağımızdan eminim”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, oldukça kısa bir sürede tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle yaklaşık 3 aylık bir ara verilen ligin geri dönüş haftasında Beşiktaş – FTA Antalyaspor mücadelesi için kapılarını açan Vodafone…

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, oldukça kısa bir sürede tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle yaklaşık 3 aylık bir ara verilen ligin geri dönüş haftasında Beşiktaş – FTA Antalyaspor mücadelesi için kapılarını açan Vodafone Park’ta beIN SPORTS’a özel açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz gün başlatılan ve ilk destek mesajını kameralar önünde bizzat kendisinin gönderdiği kampanyayla ilgili konuşan Çebi, “Bu kampanya, göreve geldiğimizden beri planlarımız içinde olan bir çalışmaydı. 19.03’te planlamıştık bunu ama maalesef biliyorsunuz pandemi ilan edildiği için yapamadık ve erteledik. 2.5-3 ay gibi bir gecikmeyle, dün başlamış olduk. Hayırlısı olsun. Taraftarımıza, Beşiktaş camiasına güveniyoruz. Gerekli desteği vereceğine adımız gibi eminiz. Dün de çok iyi gitmiş. Yaklaşık 160 bin mesaj gelmiş. Tamamen SMS’e yoğunlaşmış bir kampanya gözüküyor. Bu, doğru değil. Buradan bütün Beşiktaşlılara sesleniyorum. Bizim PTT yoluyla, havale yoluyla, çekle, farklı ödeme kaynaklarımız var. Malum olduğu üzere bankalarla yapılmış bir anlaşmamız var. Bütün gelirlerimizin tamamı oraya temlikli. Giderlerimiz var, ihtiyaçlar hasıl oluyor. Bunlar tabii bir başkanın, yöneticinin imkanlarıyla spor kulüpleri böyle dönmekten çok uzakta. Arkadaşlarımızın aklına ‘Bu işi Beşiktaş camiası olarak beraber göğüsleyelim.’ geldi. Ekonomimizi az israfla, kaynaklarımızı iyi kullanarak, yüklü kontratlarımızdan kurtularak, Beşiktaş’ı daha denk bütçeyle ve bundan sonra gelir ne kadarsa, gideri de o kadar olan bir Beşiktaş istiyoruz biz. Şu anda Beşiktaş’ın içinde bulunduğu durum, diğer kulüpler için de söz konusu. O kulüp, o renk önemli değil. Bu kulüpler çok önemli, her birimizin ayakta kalması lazım. Kampanya düzenleyen kulüplere destek vermemiz gerektiğini ifade edebilirim. Biz bu paraları öze dönüş için kullanmayı planlamıştık. Yeni transferler, öze dönüşü ifade etmiyor. Biz, Beşiktaş için sabreden taraftarlar istiyoruz. Özümüzden uzaklaşmanın bedelini ağır ödüyoruz. Aynı hatayı bir daha yapmak, bağış kampanyasına yazık olur. En önemli şey, bağımsız olmaktır. UEFA’ya, bankaya bağımlı olmak, bunlar hoş şeyler değil. Bu kulübü bağımsız hale getirmek, birinci hedefimiz. Bir önceki sezonun yarısı kadar bütçe yapmayı hedefliyoruz. Şeffaf, hesap sorulan, hesap soran, hesap sorulmasını kabul edecek, hesap sorulduğunda da tavır koymayacak bir yönetim olacak. Lig bitene, temmuza kadar kampanyayı sürdürürüz gibi geliyor. Bu, bir bağış kampanyası. Bu, bir matematik değil. Tamamen kişilere bağlı bir durum. Beklentim, 15-20 milyon Beşiktaş taraftarı olduğunu biliyoruz. Her biri bir SMS atsa, Beşiktaş’a büyük katkısı olabilir. Bu 20 lirası olmayan Beşiktaşlılar da olabilir. Onlar da bizim parçamız. Onları da ayrıca tabii ki kabulleniyoruz. Bu kampanyayı, dirilişimizin bir başlangıcı olarak görüyoruz. Bu kampanyanın bizim için başka anlamı da var. Sadece parasal anlamda; o, bu gelecek değil. Birlik beraberliğimizi göstermek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Muhabirimiz Gürler Akgün’ün “İlk düdükle beraber rekor mesaj denemesi yapılacak, rekor ihtimali de var.” sözleri üzerine Çebi, “Ben Beşiktaşlılardan eminim. Kıracaklar.” dedi.

Süper Lig,VideoHaber,Beşiktaş

“Rekoru kıracağımızdan eminim”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!