G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO34,98
GBP40,97
BIST10.895,25
GR. ALTIN2.507,11
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Rekabet’ten limon toptancılarına ceza çıkmadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rekabet’ten limon toptancılarına ceza çıkmadı / Haberin Peşinde Urfa

Rekabet Kurumu, limonun toptan fiyatlarındaki artışı incelemek üzere mercek altına aldığı 16 teşebbüs hakkındaki kararını verdi. Firmaların kanun ihlaline ilişkin yeterli kanıt bulunamadığı için idari para cezası uygulanmayacak. Rekabet Kurumu, limon ürün…

Rekabet Kurumu, limonun toptan fiyatlarındaki artışı incelemek üzere mercek altına aldığı 16 teşebbüs hakkındaki kararını verdi. Firmaların kanun ihlaline ilişkin yeterli kanıt bulunamadığı için idari para cezası uygulanmayacak.

Rekabet Kurumu, limon ürününün toptan satışında ortaya çıkan fiyat artışlarının incelenmesi amacıyla yürütülen soruşturmayı tamamladı.

Kurum’un internet sitesinde yayınlanan yazılı açıklamaya göre, limon ürününün toptan satışında faaliyet gösteren 16 teşebbüs hakkında yürütülen soruşturmada, ilgili kanun hükümlerinin ihlaline yönelik belge bulunmadığı için, teşebbüslere idari para cezası uygulanmaması kararlaştırıldı.

ÇIKAN HABERLER DOĞRULTUSUNDA

Açıklamada, soruşturmanın çeşitli basın yayın organlarında çıkan ve kamuoyuna da yansıyan haberler doğrultusunda yürütüldüğü anımsatıldı.

Söz konusu 16 firma, Rekabet Kurumu’nun internet sitesinde yayınlanan kararda şöyle sıralandı:

Ahmet Doğan, Akbaşlar Tarım Ürünleri Gıda Nak. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti, Balcı Tar. Ürn. Seb. Mey. Kom. İnş. Emlk. ve Taşm. Tic. Ltd. Şti., Çekok Gıda San. ve Tic. A.Ş., Eren Tarım Ürün. San. ve Tic. Ltd. Şti., Harun AHMETOĞLU, Has Egeli Nar. San. ve Tic. Ltd. Şti, Kara Yaş Sebze Meyve İth. İhr. Ltd. Şti, Limoncular Sebze Meyve Komisyon Evi Şehmuz ÖZGÜN, Öz-Ka Tarım Ürünleri İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti., Sezai Ahmet HALLAÇ-Meysen Eksport,13.Sopalı Narenciye ve Organik Tarım Ürn. Paz. Nakl. Tic. Ltd. Şti., Topal Gıda Murat TOPAL, Topal Narenciye Plastik Gıda Tarım Hayv. İnş. Pet. Tur. Taş. Tic. ve San. Ltd. Şti. ve Uçak Kardeşler Gıda Seracılık Uluslararası Nakliye Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti.

Rekabet’ten limon toptancılarına ceza çıkmadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!