G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

PES 2021 duyuruldu, Unreal Engine 5 ile geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konami yaptığı açıklama ile PES 2021 duyurusunu gerçekleştirdi. Son yıllarda seride sürekli değişimler yapan ve farklı yöntemler deneyen firma, PES 20…

Konami yaptığı açıklama ile PES 2021 duyurusunu gerçekleştirdi. Son yıllarda seride sürekli değişimler yapan ve farklı yöntemler deneyen firma, PES 2021 ile birlikte bir kez daha köklü değişikliklere gidileceğini duyurdu. Bu sefer serinin son oyunlarında kullanılan grafik motoru da değişiyor.

PES 2021, Unreal Engine 5 grafik motorunu kullanacak

Serinin son oyunlarında daha önce Metal Gear Solid oyunlarında da gördüğümüz Fox Engine grafik motoru kullanılmıştı. Konami, PES 2021 ile birlikte grafik motorunun değişeceğini ve artık Unreal Engine 5 kullanacaklarını açıkladı. Yani oyunun grafik yapısı ile birlikte hem oynanışta hemde animasyon tarafında önemli değişiklikler yapılacak. 

2021 yılında çıkacak olan PES 2021 direk olarak yeni nesil konsollar için düşünülüyor. mevcut konsollar için ise firma farklı bir uygulamaya gidileceğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre bu sene sonuna doğru PES 2020 için uygun fiyatlı bir sezon güncellemesi çıkarılacak. Oyunda bazı değişiklikler yapacak olan bu güncelleme ile birlikte takım kadrolarının güncelleneceğini de söyleyebiliriz.

Oyunun Playstation 5 ve Xbox Series X versiyonlarında ise daha gerçekçi oyuncu modellemeleri, geliştirilmiş fizik unsurları ve foto gerçekçi bir görsellik oyuncuları bekleyecek. Oyunun tüm bu yenilikler ile birlikte sıfırdan ele alınacağı da gelen bilgiler arasında. Yine yapılan duyuruya göre myClub ve Master League gibi modlarda da önemli değişiklikler yapılacak.

2021 yılında çıkacak olsa da net bir dönem verilmeyen PES 2021 için yayınlanan teaser videosunda ise her zaman olduğu gibi Messi‘yi görüyoruz. Bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

PES 2021 duyuruldu, Unreal Engine 5 ile geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!