G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,98
GBP41,01
BIST9.069,43
GR. ALTIN2.326,26
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

Pegasus: KKTC’ye giriş için çift kademeli test zorunlu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pegasus, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kararı gereğince ülkeye giriş için Türkiye’den çıkış yapan misafirlere çift kademeli PCR testi uygulanacağını açıkladı. Uygulamaya göre Türkiye’den çıkış yapan misafirlerin uçuştan önceki son 72-120 saat aralığında yapılmış negatif sonuçlu PCR testi olması zorunlu olacak. Bu misafirlere Kıbrıs girişinde tekrar PCR testi yapılacak ve bu testin negatif çıkması halinde Kıbrıs’a girişlerine izin verilecek.

Pegasus, Türkiye’den KKTC’ye gidecek yolculardan negatif sonuçlu  PCR testi isteneceğini açıkladı. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından yayınlanan Bakanlar  Kurulu kararı gereğince 15-31 Temmuz 2020 tarihlerinde Kıbrıs’a günde
3 sefer yapılacaktır. Kıbrıs uçuşlarımız İstanbul Sabiha Gökçen – Lefkoşa, Ankara – Lefkoşa, Adana – Lefkoşa olarak gerçekleştirilecektir.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından yayınlanan Bakanlar  Kurulu kararı gereğince ülkeye giriş kuralları kapsamında B kategorisinde yer alan Türkiye’den çıkış yapan misafirlere çift kademeli PCR testi uygulanacaktır. Uygulamaya göre Türkiye’den çıkış yapan misafirlerin uçuştan önceki son 72-120 saat aralığında yapılmış negatif sonuçlu PCR testi olması zorunludur. Bu misafirlere Kıbrıs girişinde tekrar PCR testi yapılacak ve bu testin negatif çıkması halinde ise Kıbrıs’a girişlerine izin verilecek, aksi halde karantinaya alınacaklardır.

Türkiye’de yaptırdıkları PCR testi sonucu uçuştan önceki 0-72 saat aralığında olan misafirler uçuşa kabul edilebilecek ancak Kıbrıs varışında 3 gün süreli karantina uygulanacak ve masraflar misafire ait olacaktır. PCR testi olmayan misafirler uçuşa kabul edilmeyecektir.”

Pegasus: KKTC’ye giriş için çift kademeli test zorunlu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!