G-CV0ZL47F6D
USD32,53
EURO34,86
GBP40,51
BIST9.645,02
GR. ALTIN2.430,61
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

Papatya çayı aç mı tok mu içilir? Papatya çayı ile metabolizma hızlandırma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Papatya çayı aç mı tok mu içilir? Papatya çayı ile metabolizma hızlandırma / Haberin Peşinde Urfa

Uyumada zorluk çeken kimselerin yatmadan önce 1 bardak içeceği papatya çayının aynı zamanda metabolizmayı hızlandırarak zayıflamaya yardımcı olduğunu biliyor muydunuz? İdrar söktürücü özelliği ile toksinleri vücuttan uzaklaştıran papatya çayını diyette tüketebileceğiniz şekli haberimizde! Kilo vermeye yardımcı papatya çayının hazırlanışı…

Uyumada zorluk çeken kimselerin yatmadan önce 1 bardak içeceği papatya çayının aynı zamanda metabolizmayı hızlandırarak zayıflamaya yardımcı olduğunu biliyor muydunuz? İdrar söktürücü özelliği ile toksinleri vücuttan uzaklaştıran papatya çayını diyette tüketebileceğiniz şekli haberimizde! Kilo vermeye yardımcı papatya çayının hazırlanışı…

Daha çok sinirleri yatıştırıcı ve sakinleştirici özelliği ile bilinen Papatya çayı, vücuttaki sindirim sistemini düzene koyan etkili bitki çaylarından biridir. Düzenli bir şekilde çalışan sindirim sistemi vücutta fazlalık biriken yağların parçalanmasını kolaylaştırır. Bu da dolaylı yoldan kilo vermeye yardımcı olarak fit ve sağlıklı görünüme katkı sağlar. İçerisinde potasyum, magnezyum, kalsiyum ve A vitamini bakımından zengin olan kurutulmuş papatya çayı kilo almayı kolaylaştıran stresi önlemede de bir numaradır. Kilo verme üzerindeki bir diğer faydaları da iştah kapatmasından dolayıdır. Gün içerisinde tüketeceğiniz papatya çayını sade bir şekilde şekersiz olarak tüketmelisiniz. Eğer çayı şekersiz içemiyorsanız tatlandırmak amacıyla papatya çayına bir miktar limon suyu veya bir tatlı kaşığı bal ekleyebilirsiniz. Geçmiş dönemlerden bu yana bilinen en eski ve yaygın kullanılan şifalı bitkilerden olan papatya çayının kilo verme üzerindeki etkileri…

PAPATYA ÇAYI ZAYIFLATIR MI? PAPATYA ÇAYININ FAYDALARI NELER?

-Sağlık açısından vücuda birçok faydası olan papatya çayı, diyette tüketilebilecek olan alternatif bitki çaylarından biridir. İdrar söktürücü ve fazla yeme isteğini önlemesi sayesinde kilo verme sürecinde ölçülü bir şekilde rahatlıkla içilebilir. Zararlı toksinleri vücuttan sınır dışı eden papatya çayı, aynı zamanda gün içerisinde zinde ve dinç olmanızı da sağlar.

-Gece uyumadan önce içeceğiniz bir bardak papatya çayı kolay uyumanıza yardımcı olacak ve dalmanızı kolaylaştıracaktır. Mide kasılmalarını önlemek ve bağırsak problemlerinizi çözmek için düzenli papatya çayı içebilirsiniz.

-Mide bulantısı görüldüğü zaman mideyi rahatlatmaya yarayacaktır. Mide kasılmalarını yok eder.

-Karaciğeri rahat bir şekilde çalışmayı kolaylaştırır.

-Bağışıklık sistemi için güçlü bir destekleyicidir. Araştırmalar sonucunda 2 hafta her gün 5 bardak papatya çayı içilirse bağışıklığı güçlü kılan hippurat yükselir.

KİLO VERMEYE YARDIMCI PAPATYA ÇAYI NASIL YAPILIR?

MALZEMELER:

1 bardak kaynamış su
1 tatlı kaşığı kurutulmuş papatya

YAPILIŞI:

Kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı kadar kurutulmuş papatya koyun.

10 dakika demlenmesine izin verdikten sonra süzün ve tüketin. Gün içerisinde 2-3 defa tüketebilirsiniz.

NOT: Papatya çayını metabolizmanızın hızlanmasını kolaylaştırırsanız; diyet ve egzersizden istenilen başarıyı elde edebilirsiniz.

PAPATYA ÇAYI NASIL TÜKETİLMELİ?

Tek başına zayıflatmayan ancak sabırla uygulanan diyete ek olarak günde 2-3 kez yemekten 1 saat sonra papatya çayı içebilirsiniz.

zayıflatan bitki çayları,Papatya çayı ile zayıflatma,Papatya çayı aç mı tok mu içilir,Papatya çayı zararları Papatya çayı ne zaman İçilmeli Papatya çayı faydaları

Papatya çayı aç mı tok mu içilir? Papatya çayı ile metabolizma hızlandırma

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!