G-CV0ZL47F6D
USD32,21
EURO34,82
GBP40,51
BIST10.165,50
GR. ALTIN2.427,96
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

OYGEM Akademi Oyun Geliştirme Eğitimleri için kayıtlar başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OYGEM Akademi Oyun Geliştirme Eğitimleri için kayıtlar başladı / Haberin Peşinde Urfa

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2022 yılında başlatılan Oyun Girişimciliği ve Yazılım Merkezi’nde (OYGEM) Oyun Geliştirme Eğitimleri için kayıtlar başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2022 yılında başlatılan Oyun Girişimciliği ve Yazılım Merkezi (OYGEM), İZFAŞ Fuar Alanı’nda yer alan Kule İzmir’de, Türkiye’nin oyun sektörüne katkı sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

OYGEM, bünyesindeki akademi ile de oyun ve yazılım sektöründe yer almak isteyenlere birçok alanda ücretsiz eğitimler sunuyor.

OYGEM, İZFAŞ ve Digi Game Startup Studio iş birliğiyle düzenlenen OYGEM Akademi Oyun Geliştirme Eğitimleri için kayıtlar başladı.

Pixel Art Tasarım, Oyun Tasarımı, Oyun Motorları ve Kodlama ile Müzik ve Ses Efekti Tasarımı alanlarında verilecek eğitimlerde dersler 23 Ocak 2023 Pazartesi günü başlayacak. Beş hafta sürecek eğitimlerde ayrıca, Unreal Engine ve Amazon AWS workshopları da düzenlenecek.

Eğitimler temel seviyeden başlayacağı için oyun geliştirmeye meraklı ve kariyerini bu alanda ilerletmek isteyen herkes, OYGEM Akademi eğitimlerine katılabilecek. Program kapsamındaki eğitimler, çevrimiçi olarak Zoom programı üzerinden yapılacak. Ayrıca, OYGEM Akademi eğitim programı, yayın linki ve etkinlik detayları, başvuru sırasında kayıt olunan Discord sunucusu üzerinden paylaşılacak.

OYGEM Akademi Eğitimleri’nde, Oyun Motorları ve Kodlama Eğitimi Şamil Özçelik, Pixel Art Tasarım Eğitimi Halil Onur Yazıcıoğlu, Müzik ve Ses Efekti Tasarımı Eğitimi Mehmetcan Güler ve Oyun Tasarımı Eğitimi de Ata Deniz Oktay tarafından verilecek.

Hibya Haber Ajansı

OYGEM Akademi Oyun Geliştirme Eğitimleri için kayıtlar başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!