G-CV0ZL47F6D
USD32,23
EURO34,76
GBP40,43
BIST10.335,34
GR. ALTIN2.459,99
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

On binlerce çiçek dağıtıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On binlerce çiçek dağıtıldı / Haberin Peşinde Urfa

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle mezarlıklarda yakınlarını ziyarete giden vatandaşlara kendi seralarında yetiştirdiği on binlerce çiçeği ücretsiz olarak dağıttı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle mezarlıklarda yakınlarını ziyarete giden vatandaşlara kendi seralarında yetiştirdiği on binlerce çiçeği ücretsiz olarak dağıttı.

Kendi seralarında özenle yetiştirdiği birbirinden güzel çiçekler ile cadde ve bulvarları donatan Büyükşehir Belediyesi, özel günlerde Eskişehirlileri unutmuyor.

 Büyükşehir Belediyesi geleneksel hale getirdiği ve yıllardır devam eden uygulamayı bu yıl da sürdürerek arife günü kent merkezindeki mezarlıklarda yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlara, rengarenk on binlerce çiçeği ücretsiz olarak dağıttı.

Asri, Esentepe ve Zincirlikuyu Mezarlıkları başta olmak üzere tüm ilçelerin merkez mezarlıklarında yıllardır olduğu gibi bu bayramda da çiçek dağıtımı yapıldı.

Mezarlık giriş ve çıkışlarına kurulan stantlarda dağıtım yapılırken, Asri Mezarlık için gerçekleştirilen ring hattı ile de vatandaşlara büyük kolaylık sağlandı. Çiçekler büyük ilgi görürken, dağıtıma çıkan tüm çiçekler vatandaşlar tarafından tüketildi.

Çiçek dağıtımı nedeniyle Başkan Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür eden vatandaşlar, “Kabir ziyaretlerimizde bir gelenek olan uygulama nedeniyle Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e çok teşekkür ederiz. Çiçeklerimizi aldık ve sevdiklerimizin kabirlerinde en güzel yerlere diktik. Çok zarif ve çok güzel bir uygulama. Emeği geçenleri kutlarız” dediler.

Hibya Haber Ajansı

On binlerce çiçek dağıtıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!