G-CV0ZL47F6D
USD32,18
EURO34,72
GBP40,39
BIST10.165,97
GR. ALTIN2.425,63
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Oğan: “Eleştirmek işin en kolay ve konforlu kısmı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğan: “Eleştirmek işin en kolay ve konforlu kısmı” / Haberin Peşinde Urfa

Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ilk turunda aday olan Sinan Oğan, eski MHP Milletvekili Ali Uzunırmak’a yönelik “Daha iyisini yapabilen var ise konforlu alanlarından çıksın ve buyursun sahaya insin yapsın. Eleştirmek işin en kolay ve konforlu kısmı. Biz bir damlaysak siz buyurun ırmak olun, deniz olun.” dedi.

Oğan, sosyal medya hesabından Uzunırmak’ın paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Uzunırmak, yola çıkarken 3 sene önce Türk milliyetçilerine şu sözleri verdim; Öncelikle ‘üzerinde uzlaşılan bir Türk milliyetçisi aday olursa ben olmayacağım dedim’ aday çıkmadı ben de sözüm gereği Türk milliyetçilerini adaysız bırakmadım. HDP’yi kilit parti konumundan çıkaracağız. Sözümüzü tuttuk ve çıkardık. Türk milliyetçilerini siyasetin ana gündemi ve gündemin belirleyeni yapacağız dedik ve yaptık.  Seçimi ikinci tura bırakacağız ve ikinci turun belirleyeni yapacağız dedik ve yaptık.  İkinci turda her iki ittifakı domine edecek ilkeleri ortaya koyduk ve kabul ettirdik.

Tüm bunları sizlerin, Türk milliyetçilerinin ve gönüllü dostlarımızın bize verdiği imza ve oylarla yaptık. Bize sadece yüzde 5.2 oy verildi. Bu oyla bu kadarını yapabildik. Seçilecek yeterlilikte oy verildi de gereğini yapmadık mı? İkinci turda istişare yaptık, bu kararımızın doğru olduğuna kanaat getirdik ve tercih kullandık. Biz yukarıdakileri kendi inisiyatifimizde başlattığımız çalışmalarla ve kurduğumuz ATA ittifakı ile yaptık. Tüm bunları görmeyip tercihimizi eleştirmeniz haksızlıktır. Ayrıca; Sizler yıllardır bu davada bizlerin büyükleri olarak bir inisiyatif aldınız da, önümüze düştünüz de peşinizden gelmedik mi? Daha iyisini yapabilen var ise konforlu alanlarından çıksın ve buyursun sahaya insin yapsın. Eleştirmek işin en kolay ve konforlu kısmı. Biz bir damlaysak siz buyurun ırmak olun, deniz olun. Veya kim ne yapıyorsa sadece eleştirmeyi de artık bırakın lütfen.”

Hibya Haber Ajansı

Oğan: “Eleştirmek işin en kolay ve konforlu kısmı”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!