G-CV0ZL47F6D
USD32,29
EURO34,74
GBP40,71
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.379,85
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Muğlalı sporcular Zafer Kupası Turnuvası’ndan madalyayla döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğlalı sporcular Zafer Kupası Turnuvası’ndan madalyayla döndü / Haberin Peşinde Urfa

Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi sporcuları Zafer Kupası Turnuvası’ndan dört altın iki gümüş ve iki bronz madalya ile döndü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları Köyceğiz Yeni Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Zafer Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nda farklı kategorilerde 7 madalya kazandı. 63 Erkek, 34 kadın sporcunun katıldığı turnuvaya Büyükşehir Belediyesi 2 Erkek 6 kadın sporcu ile katılım sağladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi sporcuları Zafer Kupası Turnuvası’nda 5-9 Yaş Kızlar kategorisinde Aybige Feride Üstündağ ile birinci, 5-9 Yaş Erkekler kategorisinde Tuna Görmek ile ikinci, 10-14 Yaş Kızlar kategorisinde Defne Çiftçi ile birinci, Ecrin Şenyüz ile üçüncü, 10-14 Yaş Erkekler kategorisinde Mehmet Erdem Demirtaş ile birinci, 15-20 Yaş Kızlar kategorisinde Defne Su Öztürk ile birinci, Melek Dursun ile ikinci, Ecem Bodur ile üçüncü oldu.

Turnuvaya Antrenörleri Hıdır Ay ve Hale Balım Üstündağ ile katılan büyükşehir belediyesi sporcuları başarılı sonuçlar elde ederek 4 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü ile sporun her dalına destek olduklarını, Muğla’yı ve milli takımı başarıyla temsil edecek zeki, çevik, ahlaklı sporcuların yetişmesini amaçladıklarını söyledi.

Okçuluk, masa tenisi, güreş, voleybol ve daha birçok branşta büyükşehir sporcularının başarılı sonuçlar elde ettiğini söyleyen Başkan Gürün Zafer Kupası’ndan madalyalar ile dönen sporcularını ve antrenörleri Hıdır Ay ve Hale Balım Üstündağ’ı tebrik etti.

Hibya Haber Ajansı

Muğlalı sporcular Zafer Kupası Turnuvası’ndan madalyayla döndü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!