G-CV0ZL47F6D
USD32,23
EURO34,82
GBP40,61
BIST10.055,98
GR. ALTIN2.420,92
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Motosikletli kuryelerden eylem

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Motosikletli kuryelerden eylem / Haberin Peşinde Urfa

İstanbul Motosikletli Kuryeler Derneği, pandemiyle birlikte iş yükü artan kuryelerin, trafik kazalarında artan ölümlerine dikkat çekmek amacıyla eylem düzenledi. Dernek Başkanı Murat Tomris, “Kural ihlali yapmak istemiyoruz ama buna mecbur bırakılıyoruz. …

İstanbul Motosikletli Kuryeler Derneği, pandemiyle birlikte iş yükü artan kuryelerin, trafik kazalarında artan ölümlerine dikkat çekmek amacıyla eylem düzenledi. Dernek Başkanı Murat Tomris, “Kural ihlali yapmak istemiyoruz ama buna mecbur bırakılıyoruz. Hız puanlaması kaldırılsın” dedi.

İstanbul Motosikletli Kuryeler Derneği, son zamanlarda yaşanan trafik kazalarında motorsikletli kuryelerin artan ölümleri ve kuryelerin yaşadıkları zorluklara ilgili eylem yaparak, hız puanlamasının kaldırılması talep etti.

Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi önünde bir araya gelen dernek üyesi grup, pandemi sürecinde iş yüklerinin arttığına vurgu yaptı.

İstanbul Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Murat Tomris, “Kimimiz en ufak kaza geçirince bile bacağını kırıyor, platin takılıyor. İşverenler tarafından bize değer verilmiyor” dedi.

İşverenlerin kendilerine ‘siz çalışmazsanız bir sürü kurye var’ dediğini aktaran Tomris, “Ekmeğinizi, suyunuzu, çorabınıza kadar her şeyi getiren bizleriz. Robot değil, insanız. Bizim de ailemiz var. Artık ailelerimiz isyan ediyor, bizi işe göndermek istemiyorlar. Hız puanlaması kaldırılsın. Kural ihlallerini bizler yapmak istemiyoruz ama buna mecbur bırakılıyoruz” diye konuştu.

‘HİÇBİR PAKET BİR CANDAN DEĞERLİ DEĞİL’

Avukat Armağan Gültekin ise, motokuryelere destek vermek için yanlarında olduğunu belirterek, “Herkes şunu bilmeli, hiçbir paket insan hayatından daha fazla değerli değildir” dedi.

“Hiç kimse başka bir insanın canını kasteden zaman kısıtlamasıyla karşı karşıya bırakılmamalı” diyen Gültekin, şöyle devam etti:

“Yaşanan problemlerin başında 30 dakika içerisinde yetiştirilmesi gereken yemek siparişi ya da site asansörüne alınmamaları geliyor. Pandemi döneminde sürekli çalışan arkadaşlarımıza destek verilmesi gerekiyor. Motokuryelerin zaman zaman kurallara uymamasının tek nedeni işlerini kaybetmemelidir.” (.)

Ankara,Avukat,Ekonomi,eylem,istanbul,kaza,otomobil,Sarıyer,trafik,yağmur

Motosikletli kuryelerden eylem

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!