G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

MoodUP™ buzdolabından ilham alan LG, IFA ziyaretçilerini “Moods” gecelerine davet ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MoodUP™ buzdolabından ilham alan LG, IFA ziyaretçilerini “Moods” gecelerine davet ediyor / Haberin Peşinde Urfa

LG Electronics (LG), bugün IFA 2022’de görücüye çıkan yeni MoodUP™ buzdolabının görkemini paylaşmak için Berlin’de sofistike bir partiye ev sahipliği yapacak.

LG, Yepyeni MoodUP’u Sergilemek Üzere, NTS Tarafından Oluşturulan Müziklerin Yer Aldığı “Notes + Tones” Etkinliğine Ev Sahipliği Yapıyor.

LG Electronics (LG), bugün IFA 2022’de görücüye çıkan yeni MoodUP™ buzdolabının görkemini paylaşmak için Berlin’de sofistike bir partiye ev sahipliği yapacak. Dünya çapında online bir radyo istasyonu ve medya platformu olan NTS Radio ile ortaklaşa düzenlenen etkinlik, LG’nin en son mutfak yeniliği “MoodUP” buzdolabına odaklanan ilham verici, ruh hali odaklı deneyimler sunacak. Devrim yaratan renk değiştiren LED kapı panelleriyle LG MoodUP, rakipsiz iç tasarım esnekliği ve şık, entegre bir mutfak yaratmanın yeni bir yolunu sunuyor.

MoodUP buzdolabının yaratıcı potansiyelinden ipuçları alan Notes + Tones etkinliği, cesur tonlardan sıcak tonlara, reggie’den caz’a ve elektronik müziğe tüm renk, ses ve tatları karıştırarak farklı ruh hallerini sergileyecek. MoodUP buzdolabının dinamik kurulumu, akşam boyunca ruh halindeki değişimlere işaret edecek. Buzdolaplarının rengi değiştikçe mekandaki renkler ve ışıklar, DJ setlerindeki müzik türleri, menüdeki lezzetler de onunla birlikte değişecek.

Yeni MoodUP buzdolabıyla tanışmanın ve el yapımı lezzetli içeceklerin tadını çıkarmanın yanı sıra etkinlikte konuklar, NTS tarafından programlanan ve DJ’ler Eva Geist, mobilegirl, Slim Soledad ve Zakia’nın çalacağı temalı müziklerle harika bir akşam geçirecekler. Katılımcılar ayrıca LG ThinQ™ uygulamasını kullanarak MoodUP’ın rengini veya temasını değiştirmenin ne kadar kolay olduğunu görme fırsatına sahip olacaklar.

LG Electronics Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri Şirketi Başkanı Lyu Jae-cheol “MoodUP buzdolabı, kullanıcıların ruh hallerine göre renk değiştirebilen ve mutfak ortamını iyileştirebilen son derece gelişmiş bir ev cihazı. Bu heyecan verici etkinlikte NTS ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Geniş bir tür yelpazesiyle çalıyorlar, bu da onları MoodUP buzdolabının birçok ruh halini ve tonunu sergilemek için mükemmel ortaklar haline getirdi” dedi.

Yepyeni MoodUP buzdolabı, Almanya, Berlin’deki IFA 2022 (2-6 Eylül) sırasında LG’nin sergi standında (Salon 18, Messe Berlin) sergileniyor.

Hibya Haber Ajansı

MoodUP™ buzdolabından ilham alan LG, IFA ziyaretçilerini “Moods” gecelerine davet ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!