G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Milletvekili Köksal: “3-5 yerden maaş alırken hiç mi Allah’tan korkmadınız?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Köksal: “3-5 yerden maaş alırken hiç mi Allah’tan korkmadınız?” / Haberin Peşinde Urfa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sandıklı ve Başmakçı İlçeleri ile Başmakçı İlçesi’ne bağlı Çığrı, Ovacık köylerinde esnaf, vatandaş ve çiftçilerle bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

AFYONKARAHİSAR – 04.10.2022 – HİBYA -CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, ekonomide büyük sıkıntı yaşanılan şu günlerde çiftçilere, yerel kaynaklara sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Köksal, “Tarlada 5 kuruş olan ürünün markette 10 liraya çıkmasını istemiyorsak çiftçilerimize sahip çıkmalıyız. Çiftçilerimize sahip çıkarsak hem kırsaldaki üretici kazanır, hem de şehirdeki tüketici” dedi.

Milletvekili Burcu Köksal, ilk ziyaretini Sandıklı İlçesi’ne gerçekleştirdi. CHP Sandıklı İlçe Başkanı Raşit Güneş ile birlikte ilçenin ileri gelen patates üreticilerinden İsmail Özel ile patates üreticilerinin sıkıntıları hakkında görüşen Milletvekili Köksal, Türkiye’nin “Tarımda kendine yeten ülke” konumundan “ithalata bağımlı” bir ülke konumuna geldiğini söyledi. Milletvekili Köksal, “Ekonomide büyük sıkıntı yaşadığımız şu günlerde çarelerden birisi de çiftçilerimize, yerel kaynaklara sahip çıkmak… Tarlada 5 kuruş olan ürünün markette 5 liraya çıkmasını, köyde 1 lira olan sütün markette 10 liraya çıkmasını önlemek istiyorsak çevremizdeki gıda üreticilerine sahip çıkmalıyız. Çiftçilerimize sahip çıkarsak hem kırsaldaki üretici kazanır, hem de şehirdeki tüketici.” ifadesini kullandı.

“Vatandaş peynir, zeytin, hatta ekmek alacak parayı bulamıyor..!”

Milletvekili Köksal, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Varlığını Saraya borçlu olan atanmış Tarım Bakanı Vahit Kirişçi “2023 seçimleri çok önemli öbür tarafta soracaklar insanlık için ne yaptınız” diye seçim propagandasına girişmiş. Bre atanmış bakan öbür tarafta Ülkeyi 5’li çeteye nasıl peşkeş çektirdiniz, vatandaş doğalgaz ve elektrik faturasını ödeyemezken siz nasıl 3-5 yerden maaş aldınız hiç mi Allah’tan korkmadınız demiyecekler mi? Siz eşinizi dostunuzu akrabanızı liyakati olmadan işe yerleştirirken KPSS’de yüksek puan alanların hakkını nasıl yediniz diye sormayacaklar mı? Küçücük çocuklar istismara maruz kalırken devekuşu gibi kafanızı kuma gömmenizin hesabı sorulmayacak mı? Ey atanmış Tarım bakanı insanlar evlerindeki buzdolabına peynir zeytin hatta ekmek alacak parayı bulamazken, aksırıp tıksırıncaya kadar yediğiniz kul hakkını sormayacaklar mı?”

“Bu devran böyle sürmeyecek.” diyen Milletvekili Köksal, “AKP iktidarında; Cumhurbaşkanının şoförüyken: Milletvekili, Milli Eğitim Bakanının şoförüyken: Özel Kalem Müdürü, Hayvanat bahçesi müdürüyken: TÜBİTAK Müdürü, Sebze Üretim Tekniği Mezunuyken: Uzay Ajansı Başkanlık Müşaviri, üniversite mezunuyken de işsiz kalabilirsiniz… Bu devran böyle sürmeyecek. Geliyor Gelmekte Olan…” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Milletvekili Köksal: “3-5 yerden maaş alırken hiç mi Allah’tan korkmadınız?”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!