G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Miercom analizine göre Watchguard AuthPoint MFA çözümünde lider

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Miercom analizine göre Watchguard AuthPoint MFA çözümünde lider / Haberin Peşinde Urfa

Birleşik siber güvenlik alanında küresel lider olan WatchGuard Technologies’in çok faktörlü kimlik doğrulama (MFA) çözümü AuthPoint, alanında lider seçildi.

Birleşik siber güvenlik alanında küresel lider olan WatchGuard Technologies’in çok faktörlü kimlik doğrulama (MFA) çözümü AuthPoint, alanında lider seçildi. Bağımsız test ve sertifika hizmeti Miercom’un 24 farklı değerlendirme kriterine tabi tutulan WatchGuard’ın MFA çözümü, daha düşük maliyetle daha fazla işlevsellik, kolay kurulum ve yönetime ek olarak daha iyi bir son kullanıcı deneyimi sunduğu için CISCO Duo ve Microsoft Azure’u geçerek “Performans Onaylı” sertifikaya sahip oldu.

“Tehdit aktörlerinin çalınan ve sızdırılan milyarlarca kimlik bilgisine kolayca erişebildiği ve kimlik avı saldırılarının giderek karmaşıklaştığı günümüz güvenlik ortamında yalnızca parola ile kimlik doğrulama yetersiz koruma sağlıyor.” ifadelerinde bulunan WatchGuard Technologies İçerik Stratejisi ve Deneyiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tracy Hillstrom, “MFA, özellikle uzaktan ve hibrit çalışmaya geçişle beraber, kuruluşların nerede olurlarsa olsunlar çalışanlarının kimliğini doğrulamaları için artık çok büyük önem taşıyor.” dedi.

Miercom’un yaptığı analiz sonuçlarına göre AuthPoint 5 farklı alanda ön plana çıkıyor.

Hem yöneticiler hem de kullanıcılar için en kolay çoklu oturum açma (SSO) kurulumu ve kullanımını sağlıyor.

Sorunsuz ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunarak ilk kez kullananlar için son derece ideal.

Özelleştirilebilir risk politikalarının kullanımıyla gelişmiş güvenli erişim becerisi sağlayan risk tabanlı kimlik doğrulama gibi modern özellikleri içeriyor.

Etkinleştirildikten sonra, test edilenler arasında tüm platformlarda bulut üzerinden ayak izi tabanlı geçiş sunan ve siber korsanlara karşı en yüksek düzeyde güvenlik sağlayan tek çözüm olma özelliği taşıyor.

Zengin özellik seti, uygun tek seferlik satın alma fiyatı ve kullanım kolaylığı kombinasyonu ile yüksek değer ve yatırım getirisi sunuyor.

Genel olarak Miercom, WatchGuard AuthPoint’in kimlik doğrulama sağlama, dağıtım ve güvenlik testlerinde rekabetçi bir şekilde üstün olduğunu kanıtladığını tespit ederken Cisco ve Microsoft’un WatchGuard ile neredeyse aynı miktarda işlevsellik, kullanım kolaylığı veya sezgisel arayüz sunmadığını raporladı.

Hibya Haber Ajansı

Miercom analizine göre Watchguard AuthPoint MFA çözümünde lider

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!