G-CV0ZL47F6D
USD32,50
EURO34,63
GBP40,54
BIST9.632,96
GR. ALTIN2.480,53
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

Mansur Yavaş’ın iftar menüsü kampanyasına siber saldırı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın zor durumda kalan aileler için başlattığı “Bir iftar da benden” kampanyasının internet sitesine sanal saldırıların yapıldığı açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs nedeniyle zor durumda kalan aileler için “Bir iftar da benden” kampanyası başlattı.

Mansur Yavaş’tan yeni kampanya

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, belediyenin internet sitesi üzerinden satın alınan iftar menülerinin evinde yemek yapacak kimsesi olmayan ve evinden çıkmaması gereken 65 yaş üstü vatandaşlara, kronik hastalara, engellilere ve dar gelirli ailelere ücretsiz olarak dağıtılacağını duyurmuştu.

Faaliyete geçen ve 100 binden fazla iftar paketinin toplandığı www.iftarver.com sitesi, siber saldırılara rağmen hizmetini sürdürüyor

“NİCE İFTAR SOFRALARINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE”

Yavaş, 23 Nisan 2020 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “6 Milyon Tek Yürek oluyor, iftar sofrasında buluşuyor. Mübarek Ramazan ayının bereketini birlikte paylaşıyor, iftarda ekmeğimizi bölüşüyoruz. Beraber olacağımız nice iftar sofralarında görüşmek dileğiyle… www.iftarver.com ile evinde yemek yapacak kimsesi olmayan ve evinden çıkmaması gereken 65 yaş üstü vatandaşlara, kronik hastalara, engellilere ve dar gelirli ailelere yardımcı olabilirsiniz” açıklamasında bulunmuştu.

1 GÜNDE 100 BİNDEN FAZLA İFTAR PAKETİ SATIN ALINDI

Bugün yaptığı açıklamada ise 1 günde 100 binden fazla iftar paketi satın alındığını belirterek, “Mübarek Ramazan ayında aşını bölüşen ve 1 günde 100 bin iftar paketine ulaşmamızı sağlayan büyük aileme, tüm hayırseverlere ve gün boyu http://iftarver.com’u gündemde tutarak desteklerini esirgemeyen Ekşi Sözlük yazarlarına sonsuz teşekkürler. #BirlikteBaşaracağız” dedi.

“10 MİLYON GÖRÜNTÜLENME SAYISINA ULAŞMIŞTIR”

ABB’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise internet sitesine yoğun saldırı gerçekleştirildiği belirtilerek, “Sitemiz mübarek Ramazan ayının ilk gününde siz değerli vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve desteği sayesinde yaklaşık 10 milyon görüntülenme sayısına ulaşmıştır. Sizler bir aileye daha sıcak iftar yemeği ulaşsın gayretinde bir yoğunluk oluştururken, kötü niyetli birileri de sistemimizi yoğun saldırıya tutarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek götürmemizi engellemeye kalkmaktadırlar. 24.04.2020 (bugün) saat 21.00’e kadar toplam 15.891 hayırsever vatandaşımızdan, toplam 101.847 iftar menüsü siparişi alınmıştır. Bu siparişlerin yaklaşık 25 bini şuan sanal pos kuyruğunda beklemekte ve periyodik olarak sisteme işlenmektedir” dendi.

“BUGÜN DE UTANDIK”

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir ise konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün de utandık. Birileri Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yemek götürmek için çabalarken şu yapılana bakın” ifadelerini kullandı

Mansur Yavaş’ın iftar menüsü kampanyasına siber saldırı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!