G-CV0ZL47F6D
USD32,23
EURO34,95
GBP41,12
BIST10.400,48
GR. ALTIN2.412,06
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Manisa Kick Boks Şampiyonası Turgutlu’da gerçekleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Kick Boks Şampiyonası Turgutlu’da gerçekleşti / Haberin Peşinde Urfa

Manisa Kick Boks Şampiyonası açılış töreni, Manisa İlçelerinden yaklaşık 135 sporcunun katılımıyla, Turgutlu Yıldırım Beyazıt Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

MANİSA – 30.05.2022 – HİBYA – Manisa Kick Boks Şampiyonası açılış töreni, Manisa İlçelerinden yaklaşık 135 sporcunun katılımıyla, Turgutlu Yıldırım Beyazıt Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Manisa Kick Boks Şampiyonası 28-29 Mayıs tarihlerinde 7 ilçeden 11 kulüp 150 ye yakın sporcunun katılımıyla Turgutlu Yıldırım Beyazıt Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Kıyasıya rekabetin boy gösterdiği turnuva seyirciler tarafından yoğun ilgiyle takip edildi.

28 Mayıs Cumartesi günü açılış programına Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz,Turgutlu Belediyesi Başkan Vekili İlhami Dinçer,Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Eksür,Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun,Oda Başkanları,STK temsilcileri,kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcular katıldı. Protokol üyeleri Kick Boks müsabakalarını ilgiyle takip etti. Yoğun ilgi gören kick boks turnuvası turnuvayı Pazar günü kupa töreniyle sona erdi.

Manisa Kick Boks İl Temsilcisi Tayfun Özcan ’’Organizasyonun ilk gününden son gününe kadar Turgutlu halkı Kick Boks organizasyonumuza sahip çıktı. Başta bizleri yalnız bırakmayan Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz’a,Turgutlu Belediyesi Başkan Vekili İlhami Dinçer’e,Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Eksür’e,Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun’a, Aras Fıght Club S.K Yönetim Kurulu Üyeleri Haşim Karataş ve Erol Aktürk’e,kulüp yöneticilerine ve bütün öğrenci velilerime çok teşekkür ederim. Aynı zamanda 2 gün boyunca Sporcu,Antrenör ve Hakemlere yemek desteğinde bulunan ve bizlerin her zaman yanında olan  Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve değerli abim Belediye Başkan Yardımcımız Fırat Honaz’a çok teşekkür ederim’’ ifadelerine yer verdi.

BAYANLAR KATEGORİSİNDE KUPA SIRALAMASI         

1.ARAS FIGHT CLUB S.K

2.TURGUTLU ÖZCAN S.K

3.YEĞENİM S.K

3.DEMİR YUMRUKLAR S.K

ERKEKLER KATEGORİSİNDE KUPA SIRALAMASI

1.TURGUTLU ÖZCAN S.K

2.ARAS FIGHT CLUB S.K

3.SALİHLİ OLİMPİA S.K

3.ŞEHZADELER BELEDİYESİ S.K


Hibya Haber Ajansı

Manisa Kick Boks Şampiyonası Turgutlu’da gerçekleşti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!