G-CV0ZL47F6D
USD32,11
EURO35,07
GBP41,25
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.521,14
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Maltepe Meydan Projesi çalışmaları 18 Ağustos’ta başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maltepe Meydan Projesi çalışmaları 18 Ağustos’ta başlıyor / Haberin Peşinde Urfa

Maltepe büyük ve modern bir meydana kavuşuyor. Bağdat Caddesi Minibüs yolunda trafik tamamen yer altına alınacak.

Maltepe büyük ve modern bir meydana kavuşuyor. Bağdat Caddesi Minibüs yolunda trafik tamamen yer altına alınacak. Mimar Sinan Caddesi ile İnönü Caddesi arasında kalan bölüm yayalaştırılacak. İstanbul’un örnek caddelerinden biri olacak. 18 Ağustos Perşembe günü saat 06.00’dan itibaren bölge iki yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

Bölgede altgeçit kazı işlemleri başlayacak. Kazı çalışmaları nedeniyle Bağdat Caddesi’nde (Minibüs Yolu) Mimar Sinan Caddesi ile İnönü Caddeleri arası 120 gün boyunca çift yönlü trafik akışı olmayacak. Sürücüler alternatif yollara yönlendirilecek.

Kadıköy – Kartal istikametinde trafik akışı Mimar Sinan Caddesi, Rıhtım Caddesi, Ardıçlı Sokak, Şehit Nedim Özpolat Sokak, İstasyon Caddesi ve Drama Köprüsünü takiben İkinci İlkokul Caddesi üzerinden tekrar Bağdat Caddesine bağlanacak. Kartal – Kadıköy istikametinde ise trafik akışı bir süredir olduğu İnönü Caddesi, Kooperatif Caddesi ve Atatürk Caddesini takiben Adalı Sokak üzerinden tekrar Bağdat Caddesine bağlanacak şekilde gerçekleşecek.

Maltepe Meydan Projesi kapsamında Çalışmalar kapsamında 550 metre uzunluğunda araç altgeçidi yapılacak. Maltepe İlçesi 25 bin metrekarelik yayalaştırılmış meydana sahip olacak. Maltepe Meydanı aktif hale geldiğinde insanların ferah nefes alacağı ve keyifli vakit geçireceği bir çarşı ambiyansı oluşacak. Bölge Anadolu Yakası’nın en cazip yerlerinden biri haline gelecek. 120 gün yaklaşık 4 ay sürecek çalışmaların yeni yıla yetiştirilmesi hedefleniyor.

Güzergah değişikliği sebebiyle bölgedeki bazı İETT hatların da değişikliğe gidecek.

16A – 133F – 133G – 17S – 252 – 17 –16 – KM42 – KM43 – KM44 numaralı hatlarda değişiklik yapılacak.

16A – 133F – 17S – 252 – 17 – 16 numaralı hatlar, Orhangazi – Esenyurt – Maltepe Bağdat Caddesi – İstasyon Yolu – Maltepe durakları yerine, Turgut Özal Bulvarı güzergahında yer alan Kum İskelesi – DR. Sadık Ahmet – İstasyon Yolu – Maltepe Sahil duraklarından geçecek.

KM42 – KM43 – KM44 numaralı hatlar da Adalı Sokak – Kaptan Sokak – Maltepe durakları yerine, Geçiş Sokağını takip ederek Adalı Sokağından ring olarak dönüş sağlayacak.

133G numaralı hattın güzergahı; Feyzullah Caddesindeki Sülün Sokak – Feyzullah Caddesi – Fulya Sokak – Beşevler ve Atatürk Caddesi üzerindeki Maltepe – Kırlangıç Sokak – Mehmet Akif durakları yerine,  Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Maltepe Köprüsü – Yıldız Bakkal – Mehmet Akif – Adalı Sokak – Kaptan Sokak – Kum İskelesi – DR. Sadık Ahmet –  İstasyon Yolu – Maltepe Sahil duraklarında hizmet verecek.

Hibya Haber Ajansı

Maltepe Meydan Projesi çalışmaları 18 Ağustos’ta başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!