G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO34,99
GBP40,94
BIST10.704,02
GR. ALTIN2.509,20
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Liverpool Tottenham ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi? (S Sport canlı yayın)

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Liverpool Tottenham ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi? (S Sport canlı yayın) / Haberin Peşinde Urfa

Premier Lig’de dev maç! Sürpriz üstüne sürpriz yaşanan İngiltere’de aynı puana sahip Liverpool ve Tottenham karşı karşıya geliyor. 16 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 23.00’te başlayacak keyifli mücadele, S Sport 1’den canlı yayınlanacak. İşte ilk 11’ler…

İngiltere Premier Lig’in son şampiyonu Liverpool, sezonunun sürpriz takımı Tottenham’ı ağırlıyor. Geçen hafta her iki takım da berabere kalarak şampiyonluk yolunda fırsat kaçırmıştı. Hafta içi günlerinde oynanan 13. haftada, 25 puana dahip Liverpool ve Tottenham zirveyi paylaşırken, 24 puanlı Leicester City üçüncü, 23 puana sahip Southampton dördüncü ve 22 puanlı Chelsea beşinci sırada yer alıyor.

LIVERPOOL TOTTENHAM S SPORT CANLI İZLE

Futbolseverlerin merakla beklediği maç geldi çattı! İngiltere Premier Lig’in 13. haftasında şampiyonluk bahislerinde ilk iki sırada yer alan Liverpool ve Tottenham kozlarını paylaşıyor. Futbolun iki sembol ismi Jose Mourinho ve Jürgen Kloop bu akşam sahada taktikleriyle çarpışacak. 16 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 23.00’te Anfield Road’da oynanacak maç, yayınlanacak.

LIVERPOOL TOTTENHAM SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İNGİLTERE PREMIER LİG / 13. HAFTA

MAÇ: Liverpool – Tottenham

STAT: Anfield Road Stadyumu

TARİH: 16 Aralık 2020 Çarşamba günü

SAAT: 23.00

YAYIN: S Sport 1

HAKEM: Anthony Taylor

LIVERPOOL TOTTENHAM KAÇ KAÇ? ANLIK SKOR

Futbolseverler, Liverpool Tottenham canlı skor bilgisini yakından takip ediyor. Geçen hafta Fulham deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Liverpool, sahada beklenen performans gösteremedi. Fabinho ve Matip ikilisi, Cavaliero ve Lookman’ı durdurmakta bir hayli zorlandı. İkinci yarıda biraz baskı kuran Liverpool, Salah’ın penaltı golüyle 1 puan alsa da performans olarak sınıfta kaldı. Bugün Premier Lig lideri Tottenham karşısında kazanmaları halinde Liverpool, liderliğe yükselecek. Maç öncesinde ev sahibi ekipte Joe Gomez, James Milner, Van Dijk, Xherdan Shaqiri, Thiago ve Diogo Jota’nın sakatlıkları bulunuyor.

12. haftada Crystal Palace deplasmanında öne geçtiği maçtan 1-1’lik beraberlik ile dönen Jose Mourinho’nun öğrencileri, puan kaybına rağmen liderliğini korudu. Bugün Anfield Road’a lider olarak geliyorlar. Premier Lig’de üst üste 11 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Tottenham, tek mağlubiyetini ligin ilk haftasında Everton karşısında aldı. Sezon başından beri Kane ve Son işbirliği ile Londra ekibi yoluna sağlam adımlarla devam ediyor. Maç öncesinde konuk ekipte Lamela’nın sakatlığı bulunuyor.

MUHTEMEL 11’LER

LIVERPOOL

Allison
James Milner
Matip
Rhys Williams
Robertson
Wijnaldum
Henderson
Jota
Mane
Salah
Firmino

TOTTENHAM

Lloris
Matt Doherty
Alderweireld
Eric Dier
Reguilon
Hojbjerg
Sissoko
Lucas Moura
Ndombele
Son
Harry Kane

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

* Liverpool, ligde Tottenham’la karşılaştığı son 15 maçın sadece birini kaybetti (10G 4B) ve o maç da Ekim 2017’de Wembley’de 4-1 sonuçlanan karşılaşmaydı. Liverpool, Spurs’u son dört lig maçının tamamında birer farklı mağlup etti (3 kez 2-1 ve 1 kez de 1-0).

* Tottenham bir önceki sezonun şampiyonuna konuk olduğu son yedi lig maçının üçünü kazandı (2B 2M); 2013-14’te Manchester United’ı 2016-17’de Leicester City’yi ve 2017-18’de Chelsea’yi. Önceki sezonun şampiyonuna konuk olduğu önceki 40 maçın ise sadece üçünü kazanabilmişlerdi (6B 31M).

* Bu sezon şimdiden 11 puan kaybeden Liverpool (7G 4B 1M), 2019/20’nin tamamında 15 puan bırakmıştı ve onbirinci puanını kaybetmesi için 35 haftanın geride kalması gerekmişti (1-1’lik Burnley beraberliği).

* Tottenham çalıştırıcısı Jose Mourinho, resmi maçlarda Jürgen Klopp takımlarına karşı deplasmanda oynadığı beş maçta hiç kazanamadı (2B 3M) ve bu nedenle Alman çalıştırıcı Mourinho’nun yenemeden en çok konuk olduğu teknik direktör.

* Spurs golcüsü Harry Kane 12 lig maçında 19 gole katkı vermiş durumda (9 gol & 10 asist) ve bu maçta gol atması halinde her iki kategoride de iki basamaklı istatistiğe ulaşmış olacak. Premier Lig tarihinde bir sezonda hem gol hem asist sayısında iki basamaklı sayıya en az maç sayısında ulaşan isim, bunu 2009-10 sezonunda Arsenal formasıyla 17 karşılaşmada başaran Cesc Fabregas’tı.

Liverpool Tottenham ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi? (S Sport canlı yayın)

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!