G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

LG ultra geniş monitörlerle hem işte hem oyunda esneklik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LG ultra geniş monitörlerle hem işte hem oyunda esneklik / Haberin Peşinde Urfa

Klasik monitörlere göre yüzde 33 daha fazla ekran alanı sunarak 21:9 en boy oranı sağlayan LG UltraWide 34WP500, geniş bir görüş açısı ve daha fazla esneklik sunuyor.

Klasik monitörlere göre yüzde 33 daha fazla ekran alanı sunarak 21:9 en boy oranı sağlayan LG UltraWide 34WP500, geniş bir görüş açısı ve daha fazla esneklik sunuyor.

LG Electronics (LG) ister iş, ister eğlence için kullanılabilen Ultra Geniş monitör serisinden 34WP500 ile, 34 inç UltraWide™ Full HD ekran, sRGB %95 (Tip.) ile IPS, HDR10, AMD FreeSync™ ve OnScreen Control özelliklerini bir arada sunuyor. Toplantıların, derslerin, oyunların, sohbetlerin ve aramaların tek bir görünümde kolayca yönetilebildiği LG UltraWide 34WP500, kullanıcıların sekmeler arasında sürekli geçiş yapmasına gerek bırakmadan veri sayfaları ve slaytları yan yana görüntüleyerek kolaylıkla çalışmasına ya da eğlenmesine olanak tanıyor.

RGB %95 renk gamına dayalı endüstri standardı HDR10 yüksek dinamik aralığı ile uyumlu olan monitör, izleyicilerin içeriğin çarpıcı renklerinin keyfini çıkarmasını sağlayan belirli renk ve parlaklık seviyelerini destekliyor. Geniş görüntüleme açısına sahip IPS ekran, sRGB renk spektrumunun %95’ini kapsıyor.

Kesintisiz Oyun Keyfi

Oyuncular için AMD FreeSync™ teknolojisi ile yüksek çözünürlüklü ve hızlı tempolu oyunlarda kesintisiz ve akıcı hareket deneyimi sağlayan monitör, ekran yırtılmasını ve takılmayı neredeyse ortadan kaldırıyor. Dinamik Hareket Senkronizasyonu ile oyuncuların kritik anları gerçek zamanlı olarak yakalamalarına yardımcı oluyor. Nişan imleci hedef noktası, Siyah Dengeleyici gibi ekstra özellikler daha fazla oyun keyfi sağlıyor.

Göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olmak için mavi ışığı azaltan “Okuyucu Modu”, “Titreşim Önleme özelliği” ve ergonomik tasarımı ile kullanıcıların konforunu üst seviyeye çıkartan LG UltraWide 34WP500, kullanıcılardan da övgüler alıyor.

LG UltaWide 34WP500’i yakından incelemek için: https://www.lg.com/tr/monitor/lg-34wp500-b#none

LG Electronics Hakkında:

LG Electronics, Inc. dünya genelinde neredeyse her ülkedeki varlığı ve 75.000’den fazla çalışanıyla teknoloji ve üretim alanında küresel olarak faaliyet gösteren yenilikçi bir şirkettir. 2020 yılında dünya çapındaki satış rakamı 56 milyar dolar olan LG, Beyaz Eşya & İklimlendirme Çözümleri, Ev Eğlence Sistemleri, Otomotiv Malzemeleri ve Profesyonel Ürünler iş birimlerinden oluşmaktadır. Ayrıca üst sınıf LG SIGNATURE ürünleri ve yapay zekaya sahip ThinQ’in yanı sıra televizyon, beyaz eşya, iklimlendirme çözümleri, monitörler, servis robotları ve otomotiv bileşenleri alanında da dünyanın lider üreticisidir. LG Electronics hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.LGnewsroom.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

LG ultra geniş monitörlerle hem işte hem oyunda esneklik

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!