1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Leonardo DiCaprio’nun yatırımcısı olduğu şirket 1,5 milyar değerine ulaştı

Leonardo DiCaprio’nun yatırımcısı olduğu şirket 1,5 milyar değerine ulaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Leonardo DiCaprio’nun yatırımcısı olduğu şirket 1,5 milyar değerine ulaştı / Haberin Peşinde Urfa

Dünyaca ünlü ABD’li aktör Leonardo DiCaprio’nun yatırımcısı olduğu İsviçreli MindMaze isimli şirket, son yatırım turundan sonra 1,5 milyar dolar piyasa değerine ulaştığını duyurdu. Felç veya travmatik beyin yaralanmalarından sonra insanların hareketlerini…

Dünyaca ünlü ABD’li aktör Leonardo DiCaprio’nun yatırımcısı olduğu İsviçreli MindMaze isimli şirket, son yatırım turundan sonra 1,5 milyar dolar piyasa değerine ulaştığını duyurdu.

Felç veya travmatik beyin yaralanmalarından sonra insanların hareketlerini yeniden kazanmalarına yardımcı olan bir yazılım geliştiren İsviçreli MindMaze isimli şirket son yatırım turunun ardından 1,5 milyar piyasa değerine ulaştı.

Ünlü aktör DiCaprio’nun yatırımcıları arasında olduğu MindMaze, son olarak Albacore isimli şirketten 125 milyon dolar yatırım alarak piyasa değerini 1,5 milyar dolara çıkardı.

Şirketin CEO’su Tej Tadi’ye göre, İsviçreli unicorn 125 milyon dolarlık yatırımı klinik deneylerde kullanmayı planlıyor.

2016’DAN BERİ YATIRIMCI

2012 yılında kurulan şirkete DiCaprio 2016 yılındaki yatırım turunda yatırımcı olarak katıldı. Ünlü aktör bir sonraki yıl ise şirketin danışma kuruluna girdi.

Hollywood aktörü tarafından desteklenen şirket, inme veya beyin travması sonrasında insanların motor fonksiyonlarını geri kazanmalarına yardımcı olmak için sanal ve artırılmış gerçekliği birleştiren video oyunları tasarlıyor. Şirket ayrıca bunama ve Alzheimer konularında da faaliyet yürütüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Leonardo DiCaprio’nun yatırımcısı olduğu şirket 1,5 milyar değerine ulaştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!