G-CV0ZL47F6D
USD32,53
EURO34,98
GBP40,82
BIST9.824,17
GR. ALTIN2.434,00
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

Kuru incir zayıflatır mı? Kilo vermede ‘7 zeytin 1 incir’ mucizesi…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuru incir zayıflatır mı? Kilo vermede ‘7 zeytin 1 incir’ mucizesi… / Haberin Peşinde Urfa

Sağlık açısından vücuda yararı olduğu bilinen kuru incirin her hali lezzetlidir! Diyette atıştırmalık olarak ara öğünlerde yiyebileceğiniz kuru incirin bir başka faydası da 7 adet zeytin tüketmek ile gerçekleşiyor. Kilo vermede popüler olan 7 zeytin 1 incir kürü nasıl yapılır? Yapılması basit ve etkili olan ‘7 zeytin 1 incir’ kürü ile hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. İşte 7 zeytin 1 incir diyetinin yapılışı…

Sağlık açısından vücuda yararı olduğu bilinen kuru incirin her hali lezzetlidir! Diyette atıştırmalık olarak ara öğünlerde yiyebileceğiniz kuru incirin bir başka faydası da 7 adet zeytin tüketmek ile gerçekleşiyor. Kilo vermede popüler olan 7 zeytin 1 incir kürü nasıl yapılır? Yapılması basit ve etkili olan ‘7 zeytin 1 incir’ kürü ile hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. İşte 7 zeytin 1 incir diyetinin yapılışı…

Özellikle de bazı meyveler var ki taze halleri başka kurutulmuş halleri bir başka lezzetlidir. Gündelik yaşantısı içerisinde kuru meyveleri diğerlerine nazaran daha çok seven ve beslenmelerinde tercih eden kişilerin yemekten büyük keyif alacağı kuru incir, insan sağlığı üzerinde oldukça olumlu etki bırakır. A ve B vitamini bakımından şifa kaynağı olan meyveler vücuttaki şeker dengesini koruyarak aniden gelen tatlı krizlerini bastırmada etkilidir. İçerisinde bulundurduğu yoğun şeker nedeniyle fazla tüketildiği zaman kilo alımına yol açan kuru inciri tüketirken ölçüyü aşmamakta fayda var. Lifli bir yapıya sahip olması nedeniyle bağırsakları çalıştırıp sindirime yardımcı olan kuru incirin 1 tanesi 49 kcal değerine sahiptir. İncirin kurutulmuş hali olan incir midede tokluk hissi vererek ara öğünde tüketilebilecek bir besindir. Özellikle de öğle ya da akşam yemeklerinden önce tüketilen kuru incir, açlık hissini epey miktarda azaltacaktır. Kuru inciri beslenme programınıza dahil etmek istiyorsanız her gün düzenli bir şekilde tüketebilirsiniz. Doğal besinlerle zayıflamak istiyor ve bu düşüncede kararlı iseniz, 7 zeytin 1 incir kürü ile hızlı ve sağlıklı yollarla kilo verebilirsiniz. Zayıflamak için 7 zeytin 1 incir kürü hakkında bilinmesi gerekenler…

KURU İNCİR ZAYIFLATIR MI? KURU İNCİRİN FAYDALARI NELER?

Günümüzde kabızlık ya da ishal probleminden muzdarip olan kimselerin yiyeceği kuru incir, sindirim sisteminin düzenli işlemesi bakımından oldukça önemli bir vazife görür. Dolaylı yoldan kabızlık ve hazımsızlığa iyi gelirken kilo vermeye de boşaltıma destekle yardımcı olur.

Boşaltım sorunu yaşayanlar yediklerini tam sindiremedikleri zaman metabolizmaları gerektiği kadar hızlı çalışmaz. Bu nedenle kuru incir tüketmekte fayda var. Genel olarak sıralayacak olursak kuru incirin sağlık açısından faydaları şu şekildedir:

-Lif oranı yüksek olan kuru incir, gündelik yaşantı içerisinde başa gelebilen kabızlığı önler ve uzun süre karnı tok tutar.

-Etkili ve güçlü bir kalsiyum kaynağıdır. Kemik gelişimini destekleyip kemiklerin sağlığını arttırır.

-Antioksidan özelliği ile kanser gibi ciddi ve tehlikeli hastalıklara karşı kalkan görevi görür.

-Kalp hastalıklarına karşı koruyucudur, boğaz ağrılarına iyi gelir.

-Zayıf olan bağışıklık sistemini güçlendirmeye yarar.

ZAYIFLAMAK İÇİN KURU İNCİR NASIL YENİR? KURU İNCİR İLE KİLO VERME

Diyet yapmakta zorlanıyor ve başladığınız diyet listeleri ağır geldiği için yarıda bırakmak zorunda kalıyorsanız da ‘7 zeytin 1 incir’ ile kısa zamanda istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Yalnızca iki malzemeli olan bu diyette ilk önce 7 tane zeytin daha sonra incir tüketmelisiniz. Burada dikkat edilmesi gereken temel nokta peş peşe yemek olduğu için aralarında zaman geçirmemeniz gerekiyor.

Her gün 2 defa uygulamanız gereken bu diyeti sabah uyanınca ve gece uyumadan önce uygulanmalıdır. 7 zeytin 1 incir kürü, 21 gün düzenli bir şekilde tüketilmelidir. 21 günün sonunda en az 10 kilo verdiğinizi göreceksiniz.

YEDİ ZEYTİN BİR İNCİR KÜRÜ NASIL YAPILIR? 7 ZEYTİN 1 İNCİR KÜRÜ:

Vücudun en etkili ve verimli olduğu zamanlar uyku öncesi ve sonrasıdır. Bu nedenle her sabah ve uyumadan önce 7 zeytin 1 incir ile kilo verme sürecine başlayabilirsiniz. 21 gün uygulanması önerilen 7 zeytin 1 incir küründe çıkacak olan sonuç inanılmaz olacak. 7 zeytin 1 incir kürünü uygularken ilk önce 7 tane tuzsuz zeytini daha sonra da 1 inciri yemelisiniz. 

7 zeytin 1 incir kürünü uygulamaya karar verdiyseniz yanınızda devamlı su şişesi bulundurmayı alışkanlık haline getirmelisiniz. Bir anda susatacak olan bu iki besin hem vücudunuza iyi gelecek hem de kilo vermenizi kolaylaştıracaktır.

7 zeytin 1 incir küründen yola çıkarak piyasaya sunulan 7 zeytin 1 incir çayı uzmanlar tarafından tavsiye edilmemektedir.

‘7 ZEYTİN 1 İNCİR’ TÜKETMENİN FAYDALARINIöğrenmek için

KURU İNCİR KALORİ CETVELİ:

1 tane kuru incir 49 kcal

100 gram kuru incir 269 kcal

1 su bardağı kadar kuru incir 496 kcal.

sağlıklı kilo verme,7 zeytin 1 incir diyeti nasıl yapılır,7 zeytin 1 incir diyeti,7 zeytin 1 incir zayıflatır mı,7 zeytin 1 incirin faydaları

Kuru incir zayıflatır mı? Kilo vermede ‘7 zeytin 1 incir’ mucizesi…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!