G-CV0ZL47F6D
USD32,29
EURO34,79
GBP40,60
BIST10.279,08
GR. ALTIN2.401,07
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kurda hipertansiyon beyin kanaması yaptırır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurda hipertansiyon beyin kanaması yaptırır / Haberin Peşinde Urfa

Doların yüksek seviyelerinin ihracat için bir avantaj olduğunu dile getiren Mustafa Gültepe, “Kurda dalga yüksek. İniş çıkışlarla hipertansiyon olmasını kimse istemez. Beyin kanaması yaptırır” dedi. Pandemi sonrası yön değiştirmeye başlayan tedarik ve sip…

Doların yüksek seviyelerinin ihracat için bir avantaj olduğunu dile getiren Mustafa Gültepe, “Kurda dalga yüksek. İniş çıkışlarla hipertansiyon olmasını kimse istemez. Beyin kanaması yaptırır” dedi.

Pandemi sonrası yön değiştirmeye başlayan tedarik ve sipariş haritası ile birlikte öne çıkan hazır giyim sektörü, Anadolu’yu üretim üssü haline getirmeye hazırlanırken, yüksek enflasyon yatırımcıyı zorluyor.

Enflasyonda gelinen seviyelerin devam etmesi halinde, üretici ve ihracatçının 2021’de ayakta kalabilmek için 9 TL’lik bir dolar kuru seviyesine ihtiyaç duyduğunu aktaran İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Mustafa Gültepe, “Reel enflasyonu markete indiğinde herkes görüyor. Rekabet edebilmem için dolar kuru yılı 9 TL seviyesinde kapatmalı ki; yüzde 20-25 üzerinde zam vereyim çalışanlara. Kur 8.50’nin altına inerse ayakta kalma şansım yok. Kâr eden bir işletme olma şansım yok. En iyi konfeksiyonun kâr oranı yüzde 5-10 oluyor” diye konuştu.

Mustafa Gültepe

 REKABET İÇİN GEREKLİ

Gültepe, dün gerçekleşen basın toplantısında gelişmeleri değerlendirdi. Enflasyonun üzerindeki kur seviyesinin üretim ve ihracatı desteklediğini dile getiren Gültepe, şöyle devam etti: “Yabancılar Türkiye’yi bizden daha iyi takip ediyor. TL’nin değer kaybını hesaplayarak Türkiye’ye siparişleri kaydırıyorlar. Kurda dalga yüksek. İniş çıkışlarla hipertansiyon olmasını kimse istemez. Vücudun kimyasını bozar, beyin kanaması yaptırır. Beyin kanaması olmadan aradaki dengenin sağlanması lazım.”

386 bin kişiye iş yarattık

İHKİB Başkanı Gültepe, 10 yılda 15.2 milyar TL’lik yatırımla 386 bin kişiye istihdam sağlandığını açıkladı. Gültepe, Türkiye’nin dünyada ilk 5 üretici içinde olduğuna işaret ederek, ilk 3’te olmayı hedeflediklerini belirtti.

Kurda hipertansiyon beyin kanaması yaptırır

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!