G-CV0ZL47F6D
USD32,29
EURO35,00
GBP40,74
BIST10.160,16
GR. ALTIN2.462,73
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kredi Kartınızı İnternet Alışverişine Nasıl Kapatabilirsiniz?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kredi kartınız bankanız tarafından size verilen limit dahilinde alışverişlerinizde kullanabileceğiniz hesap kesim tarihi geldiğinde de ödeme yapmanız gereken bir karttır. Banka tarafından size tanımlanan bir limit olduğu için kartın güvenliğine de çok dikkat göstermeniz gerekiyor. Kredi kartınızın güvenliğini sağlamanız açısından birçok yol bulunuyor. Bunlardan bir tanesi de kredi kartınızı internet alışverişine kapatmanızdır. Peki kredi kartınızı internet alışverişine nasıl kapatabilirsiniz? Bu sorunun cevabı oldukça önemli olup kredi kartı güvenliğiniz için gerekli bir bilgidir. Kredi kartınızı birçok yoldan internet alışverişinize kapatabilirsiniz.

Bunlardan ilki kredi kartını kullandığınız bankanın müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartınızı internet alışverişine kapatmanız istediğinizi söylemeniz durumunda kredi kartınızı internet alışverişine kapatacaklardır. Tüm bu kredi kartını internet alışverişine kapama yöntemlerine ek olarak ATM üzerinden de bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Kredi Kartımı İnternet Alışverişine İnternet Bankacılığından Kapatabilir miyim?

Kredi Kartınızı internet alışverişine kapatmanın bir diğer yolu ise internet bankacılığı üzerinden kredi kartı işlemlerine girerek internet bankacılığına kolayca kapatabilirsiniz. Bununla birlikte bu işlemi kredi kartını kullandığınız banka şubesinden de kolayca yapabilirsiniz.

Kredi Kartımı Tekrar İnternet Alışverişine Açabilir miyim?

Evet kredi kartınızı internet alışverişine kapattıktan sonra tekrar açabilirsiniz. Bu işlemi birden fazla dilediğiniz zaman yapabilirsiniz. Hatta kartınızı internet alışverişine kapatıp, internetten alışveriş yapacağınız zaman bu kısıtı kaldırıp alışverişinizden sonra tekrar kapatmanız size maksimum fayda sağlar. Özellikle kredi kartı limitiniz yüksek ise eğer bu işleme daha fazla özen göstermeniz size fayda sağlar. Kredi kartı dolandırıcılık işlemlerinin önüne geçmiş olursunuz.

Kredi Kartımı İnternet Alışverişine Kapatmanın En Kolay Yolu Nedir?

Kredi kartınızı internet alışverişine kapatmanızın en kolay yolu internet bankacılığı üzerinden yapılmasıdır. İnternet üzerinden yapabildiğiniz durumda evinizdeyken ya da her neredeyseniz bulunduğunuz yerden hızlıca yapabilirsiniz.

Bu işlem için bir yere gitmeniz veya telefon ile aramanız gerekmez. İnternet bankacılığından işlem yapabilmek için öncelikle bankanızdan internet bankacılığı şifresi edinmeniz gerekiyor. Böylelikle kredi kartınızı internet alışverişine nasıl kapatabilirsiniz sorunun cevabını kısaca toparlamak gerekirse; banka şubeleri, müşteri hizmetleri, ATM ve internet bankacılığından yapabilirsiniz olur.

Kredi Kartınızı İnternet Alışverişine Nasıl Kapatabilirsiniz?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!