G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Konya Çocuk Film Günleri dolu dolu geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya Çocuk Film Günleri dolu dolu geçti / Haberin Peşinde Urfa

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Çocuk Film Günleri, on binlerce çocuğun katılımıyla dolu dolu geçti.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Çocuk Film Günleri, on binlerce çocuğun katılımıyla dolu dolu geçti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak Genç KOMEK Yaz Okulu, Bilgehane yaz etkinlikleri, bilim kampları ve Güle Oynaya Camiye Gel gibi projelerle Konyalı çocukları yarınlara hazırlarken bir yandan da yaz tatillerini daha renkli ve cıvıl cıvıl hale getirmek için gayret ettiklerini ifade etti.

Geleneksel hale gelen Konya Çocuk Film Günleri’nde çocuklarla buluşan Başkan Altay, “Özellikle çocuklarla yapmış olduğumuz etkinliklere katılımdan çok memnunuz. Konya’da artık bu bir standart oluşturdu. Özellikle çocuklarının elinden tutarak etkinliklerimize katılan bütün anne-babalara teşekkür ediyorum. Çocuklar için farklı bir zaman dilimi oldu. Sizlerin eğlenmesi, sizlerin güzel vakit geçirmesi bizim için en büyük keyif. İnşallah sizler böyle etkinliklerimize talepte bulundukça biz de mevcut etkinliklerimizi geliştireceğiz ve yeni etkinliklerle çocuklarımızın tatillerini daha güzel geçirmeleri için çaba sarf edeceğiz. Üç günde 17 bin 400 çocuğumuz sinema salonlarında vizyonda yer alan filmleri izledi, 35 bin çocuğumuz lunapark keyfi yaşadı, on binlerce çocuğumuz da birbirinden farklı etkinliklere katıldı. Konya Çocuk Film Günleri on binlerce evladımızın yüzünde tebessüm oldu.” ifadelerini kullandı.

M1 Konya Alışveriş Merkezi otoparkı ve Avşar Sinema Salonları’nda gerçekleştirilen Konya Çocuk Film Günleri kapsamında her gün 4 salonda vizyondaki 8 film gösterimi, 2 salonda masal atölyeleri çocuklarla buluştu.

Çok sevilen çizgi film karakterleri Kral Şakir ile Maşa ve Koca Ayı gösterileriyle gönüllerince eğlenen çocuklar müzikal tiyatrolarla ve sahne gösterileriyle de unutamayacakları anlar yaşadı. Dolu dolu geçen Konya Çocuk Film Günleri’nde ayrıca bilim gösterileri, atölye çalışmaları, yarışmalar, animasyon atölyesi, lunapark biletleri, çocuk oyunları ile çok sayıda sürpriz hediye ve ikramlar yer aldı.

Hibya Haber Ajansı

Konya Çocuk Film Günleri dolu dolu geçti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!