G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kimpur, SaSaD’a üye oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kimpur, SaSaD’a üye oldu / Haberin Peşinde Urfa

Kimpur, savunma sanayi için geliştirdiği projeler kapsamında çalışmalarını en üst seviyeye taşımak ve daha fazla projelere imza atmak amacıyla Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçılar Derneği (SaSaD) üyeliğini gerçekleştirdi

39 yıllık deneyimi ile poliüretan sektörünün önde gelen şirketlerinden Kimpur, savunma sanayiye hammadde üretme üzerine geliştirdiği proje çalışmalarına yönelik faaliyetlerini artırma hedefleri doğrultusunda SASAD’a üye oldu. Türk Savunma ve Havacılık Sanayii’nin yurt içinde ve uluslararası platformlarda savunucusu olan SaSaD, Türkiye’de savunma ve güvenlik alanında dışa bağımlılığı en aza indirmeyi ve uluslararası alanda rekabet edebilen bir sanayi oluşumuna katkıda bulunmayı hedefleyen faaliyetler gerçekleştiriyor. Sektör paydaşları arasında iş birliğini pekiştirecek ve sinerji yaratacak platformlar oluşturan SaSaD, üyelerinin talep ve beklentileri doğrultusunda çözümler üretiyor.

Ar-Ge merkezlerinin 27 kişilik donanımlı bir ekipten oluştuğuna dikkat çeken Kimpur CEO’su Cavidan Karaca şunları söyledi: “Mayıs 2017 tarihinden itibaren Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge Merkezi sertifikasına sahip olan bir şirket olarak, sektöründe uzman Ar-Ge ekibimiz sayesinde, sürdürülebilir ve yüksek katma değerli ürünler üretmeye devam ediyoruz; hem üniversitelerle hem müşterilerimizle yeni ürünler geliştiriyoruz. Savunma Sanayi de bu şekilde radarımıza girdi. Mevcut projelerimiz ve portföyümüze katacağımız yeni projelerle savunma sanayimize, ülkemize hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” 

SaSaD’ın güçlü ağında yer alarak savunma sanayiye yönelik çalışmalarını artırmayı hedefleyen Kimpur, büyüyen iş hedefleri doğrultusunda bu önemli endüstriye yönelik hammadde geliştirme projeleriyle güçlü adımlar atmaya devam edecek. 

Hibya Haber Ajansı

Kimpur, SaSaD’a üye oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!