G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kılıçdaroğlu İzmir’de çocuk ve kadın hizmetlerini inceledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kılıçdaroğlu İzmir’de çocuk ve kadın hizmetlerini inceledi / Haberin Peşinde Urfa

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kadın ve çocuklarla ilgili yürütülen çalışmaları inceledi.

Kılıçdaroğlu, öncülük yaptığı Türkiye Beslenme Saati projesiyle İzmir95 uygulamasının da yer aldığı işbirliği protokolünün imza törenine katılmak için geldiği İzmir’de temaslarda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Örnekköy Sosyal Projeler Dairesi Yerleşkesi’ndeki faaliyetlere katılan ve sertifika alan Selvi Kılıçdaroğlu’na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eşi Neptün Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun eşi Duygu Aslanoğlu, ilçe belediye başkanlarının eşleri ve İzmirli kadınlar eşlik etti.

Film çeken kadınlarla da bir araya geldi

Selvi Kılıçdaroğlu, tesiste Çocuk Belediyesi Şube Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgi aldı. Masal Evi’ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ayrıca Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi’nde Kadın Tiyatro Topluluğu ile buluştu. Sinema filmi çeken kadınlarla da bir araya gelen Kılıçdaroğlu, Meslek Fabrikası ve Masal Evi’ne gelen kadınlara verilen meslek edindirme kursları hakkında bilgi aldı.

Engelsizmir Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Farkındalık Merkezi’ni inceleyen Kılıçdaroğlu, fiziksel engelliler deneyimleme alanı ile karanlık oda deneyimi hakkında da yetkililerle konuştu. İzmir Dokunulabilir Engelsiz Modern Sanat Müzesi’ni gezen Kılıçdaroğlu yerleşke misafirhanesinde konaklayan depremzedelerle de bir araya geldi.

“İnşallah daha güzel günlerde buluşacağız”

Selvi Kılıçdaroğlu, yoğun programını iftar yemeğiyle sonlandırdı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nin ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı’nın personel ve yöneticileriyle buluşan Kılıçdaroğlu, “İftar sofrasında sizinle beraber olmaktan gerçekten çok mutluyum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gelecek bayramların daha da güzel olmasını diliyorum. Ettiğimiz duaların, tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum. Mutluluklar diliyorum. İnşallah daha güzel günlerde buluşacağız” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Kılıçdaroğlu İzmir’de çocuk ve kadın hizmetlerini inceledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!