G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Keşan’da İtfaiye Teşkilatı’nın 308. kuruluş yıl dönümü kutlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Keşan’da İtfaiye Teşkilatı’nın 308. kuruluş yıl dönümü kutlandı / Haberin Peşinde Urfa

Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün organizasyonunda, İtfaiye Teşkilatı’nın 308. kuruluş yıl dönümü nedeniyle 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası kapsamında 28 Eylül Çarşamba günü tören düzenlendi.

Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün organizasyonunda, İtfaiye Teşkilatı’nın 308. kuruluş yıl dönümü nedeniyle 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası kapsamında 28 Eylül Çarşamba günü tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen tören, Keşan Belediyesi Personeli Seda Havale sunumunda gerçekleştirildi.

Törende ilk olarak Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürü Gökhan Yılmaz tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu ve ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

İtfaiye personellerinin birer kahraman olduğunu ifade eden Yılmaz, “Keşan belediyesi itfaiye müdürlüğü olarak ilçemizde meydana gelmesi muhtemel olan tüm yangın, doğal afet ve kazalara karşı; personel yapımız, kullandığımız araç ve teçhizatlar çağın gerektirdiği bilgi ve donanıma uygun olarak bulundurulmaktadır. 300 yılı aşkın bir süredir var olan itfaiye teşkilatında görevi başında şehit olan tüm kahraman itfaiye personelini rahmet ve minnetle anıyor, bu kutsal görevi icra ederek emekli olmuş itfaiye personeline şükranlarımı sunuyorum. Başta Keşan Belediyemizin itfaiye mensupları olmak üzere bu hayati sorumluluğu yüksek görevi üstlenen tüm itfaiye personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum. İtfaiye haftası kutlu olsun.” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ise itfaiye teşkilatının 308. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir arada olduklarını belirterek, “İtfaiyecilerimiz halkımızın canı ve malı için üstün gayret gösteriyorlar. Sabır, donanım, eğitim isteyen en zor mesleklerden biri itfaiyecilik. İtfaiye teşkilatımız sadece yangınlarda değil tüm doğal afetlerde hayati bir vazifeyi yerine getiriyor. 24 metre merdivenli itfaiyemiz çok yakın zamanda araç filomuza dahil olacak. Yine İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun destekleriyle Keşan’ımıza doğal afet merkezi kazandırıyoruz. KEDAK, Turkuaz, AFAD ve Keşan Belediye İtfaiye Müdürlüğümüzün bir arada olacağı doğal afet merkezimiz olacak. Binamızı yapıyor ve teşkilatlarımızı oluşturuyoruz. Derneklerimizle de iş birliği yaparak önemli bir çalışmayı hayata geçiriyoruz. 1-7 Mart Deprem Haftası’nda açılışını yapmak için çaba sarf ediyoruz. İtfaiyemiz sizin için her yerde. İtfaiyeci arkadaşlarıma hemşehrilerim adına gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Geçmişte görev yapan büyüklerimize de sağlıklı günler diliyoruz. Canla başla mücadele vermiş, bu kutsal meslek uğruna şehit düşmüş tüm itfaiyecilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Allah tüm itfaiyecilerimize kolaylıklar versin, kazasız belasız bu hizmetleri sürdürmeyi nasip etsin. Tüm itfaiyecilerimizin haftasını kutluyorum.”

Hibya Haber Ajansı

Keşan’da İtfaiye Teşkilatı’nın 308. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!