G-CV0ZL47F6D
USD32,28
EURO34,98
GBP40,82
BIST10.173,42
GR. ALTIN2.447,84
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kayseri’den öğrencilere rehberlik ve danışmanlık hizmeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’den öğrencilere rehberlik ve danışmanlık hizmeti / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimleri ile Erciyes Üniversitesi (ERÜ) kampüsünde rehberlik ve danışmanlık hizmeti başlattı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimleri ile Erciyes Üniversitesi (ERÜ) kampüsünde rehberlik ve danışmanlık hizmeti başlattı. 

Büyükşehir Belediyesi Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimleri Erciyes Üniversitesi Kampüsü içerisinde Mobil Beyaz Masa standında öğrencilere yönelik rehberlik ve danışmanlık hizmeti başlattı.

‘Kayseri Büyükşehir Gençlerin Yanında’ sloganıyla başlatılan hizmet çerçevesinde üniversiteye yeni başlayan öğrencilere kentin tanıtımı ve imkanları ile ilgili rehberlik ve danışma hizmeti verilirken, ara sınıf öğrencileri de dahil tüm öğrencilerin talep ve önerileri kayıt altına alınıyor. Uygulamada ayrıca Büyükşehir’in gençler ve öğrencilere yönelik hizmetleri de tanıtılırken, öğrencilere not defteri, kalem ve Kayseri’nin turizm haritası gibi hediyeler takdim ediliyor.

Üniversite öğrencisi Aybüke Sipahi Büyükşehir’in Çamaşır Yıkama Merkezi hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Erciyes Üniversitesi’ni kazandım. Çok beğendim. Gelmeden önce de çok araştırmıştım, kursları. Çamaşırların yıkandığını bilmiyordum mesela, çok iyi olmuş. Biz öğrencilerin çok büyük sıkıntıları bunlar. Çok mutlu olduk. İlgi alaka için çok teşekkürler” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi kampüsü içerisindeki rehberlik ve danışma hizmetine 7 Ekim Cuma 2022 mesai bitimine kadar devam edecek.

Hibya Haber Ajansı

Kayseri’den öğrencilere rehberlik ve danışmanlık hizmeti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!