1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. Kayseri’de “Ebeveynlik Okulu” açılacak

Kayseri’de “Ebeveynlik Okulu” açılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de “Ebeveynlik Okulu” açılacak / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.’nin (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından anne, baba ve çocukların katılacağı 3 haftalık Ebevey

Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından kayıtları başlayan Ebeveynlik Okulu, şubat ayında gerçekleşecek.

Programın ilk haftasında gençlere yönelik, ‘teknoloji bağımlılığı, iletişim, dönem farklılığı, zamanın ruhu dönem farklılığı ve aileden beklentiler’ gibi konular yer alacak.

Ebeveynlerin katılacağı ikinci haftada ise ‘nasıl bir çocuk istendiği, sağlıklı iletişim, zamanın ruhu, dönem farklılığı’ gibi konular işlenecek. ‘Çocuğu ve ebeveynleri tanımak ve verimli vakit geçirmek’ gibi konuların yer alacağı 3’üncü haftadaki eğitimlere ise hem ebeveynler hem de gençler katılacak.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayseri’de “Ebeveynlik Okulu” açılacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!