G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,17
GBP41,01
BIST10.158,63
GR. ALTIN2.474,99
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kasım ayı satışlarında yüzde 23 artış bekleniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kasım ayı satışlarında yüzde 23 artış bekleniyor / Haberin Peşinde Urfa

Black Friday ile başlayan ve markaların Kasım ayı içerisinde herhangi bir günü sahiplenmesiyle Muhteşem Cuma, Efsane Cuma gibi isimlerle lanse edilen indirim günleri başladı.

Black Friday ile başlayan ve markaların Kasım ayı içerisinde herhangi bir günü sahiplenmesiyle Muhteşem Cuma, Efsane Cuma gibi isimlerle lanse edilen indirim günleri başladı.   

Alışveriş yapmak isteyen büyük bir kitlenin Kasım ayını beklediğinin altını çizen Dijital Pazarlama Okulu Kurucusu Yasin Kaplan, “Her yıl bir önceki yıla göre Kasım ayında satış hacminin ciddi bir artış gösterdiği bir dönem oluyor. Bu ay markalar diğer indirim duyurularından önüne geçmek için hedef kitle seçimini daha geniş tutmalılar. Çünkü bu dönemde alışveriş yapmayacağını düşündüğümüz kesimden de ciddi dönüşler oluyor. Bu indirim duyuruları sayesinde yeni müşteriler ile de temas sağlanıyor” dedi.

Markaların indirim duyurularına başlamadan web site, mobil ve sosyal medya uygulamalarının da sorunsuz çalıştığına emin olmaları gerektiğini belirten Kaplan, “ Kasım ayında binlerce kişi web sitelerini veya uygulamaları ziyaret ediyor ve eğer altyapı sağlam değil ise bazı aksaklıklara sebep olabiliyor. Web sitenin veya diğer uygulamaların 3 saniyeden fazla sürede açılıyor olması onlarca müşteri kaybı demek. Bu yüzden müşterilerin indirimden faydalanmaları için gerekli erişim sağlanmalıdır. Kasım ayında büyük bir yoğunluk olacağı için lojistik çalışmalarının da aksatılmaması gerekir. Aksi takdirde mevcut müşteri kaybı da kaçınılmazdır” açıklanmalarında bulundu.

Hibya Haber Ajansı

Kasım ayı satışlarında yüzde 23 artış bekleniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!