G-CV0ZL47F6D
USD32,27
EURO34,80
GBP40,46
BIST10.266,59
GR. ALTIN2.458,63
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kartal Belediyesi’nin ‘Atıklardan Tablo Tasarım Yarışması’ başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kartal Belediyesi’nin ‘Atıklardan Tablo Tasarım Yarışması’ başladı / Haberin Peşinde Urfa

Kartal Belediyesi’nin çevre bilincini geliştirerek, geri dönüşümün yaygınlaşmasını sağlamak amacı ile düzenlediği ‘Atıklardan Tablo Tasarım Yarışması’ başladı.

Kartal Belediyesi’nin çevre bilincini geliştirerek, geri dönüşümün yaygınlaşmasını sağlamak amacı ile düzenlediği ‘Atıklardan Tablo Tasarım Yarışması’ başladı.

Geri dönüşüm temalı ‘Tablo Tasarım Yarışması’na katılım sağlayacak olan kişiler; ambalaj atıkları, elektrikli ve elektronik atıklar, tekstil atıkları ve ahşap atıkları gibi geri dönüşümü mümkün olan malzemeler kullanarak tablo tasarımı oluşturacak.

Yarışmada; birinciye (grup için): 2500 TL hediye çeki, birinciye (bireysel için): tablet, ikinciye (grup için): 1500 TL hediye çeki, ikinciye (bireysel için): bisiklet, üçüncüye (grup için): 1000 TL hediye çeki, üçüncüye (bireysel için): akıllı bileklik verilecek.

Tasarımlar, son gün 10 Mart 2023 saat 16.00’a kadar Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’ne teslim edebilecek. Yapılan değerlendirmelerin sonucunda dereceye giren katılımcıların ödülleri ise 22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında verilecek.

Yarışma şartları

Bu yarışmaya bireysel ya da grup halinde hazırlanan tasarımlar ile katılınabiliyor.

Her birey ya da grup yalnızca 1 tablo tasarımı ile başvuru yapabilecektir.

Tasarımların oluşturulması aşamasında ambalaj atıkları (kağıt, karton, cam, plastik, metal, metal/plastik kapak), elektrikli ve elektronik atıklar, tekstil atıkları, pil atıkları ve ahşap atıkları gibi geri dönüşümü mümkün atıkların kullanılması gerekmektedir.

Tabloların eni ve boyu 50 x 70 cm, 60 x 90 cm ya da 80 x 120 cm ölçülerinden biri olmalıdır. Tasarımların derinliği (kalınlığı) en fazla 10 cm olmalıdır. Belirtilen ölçülerden farklı ölçülerde teslim edilen tasarımlar değerlendirmeye alınmaz.

Tablolar en az 3 mm kalınlığında mdf, kontraplak gibi ahşap türevi zemin üzerine yapılmalıdır.

Tabloların arkasına, sağ üst köşeye 1 adet A4 kağıdı yapıştırılarak bu kağıda katılımcı adı-soyadı, iletişim bilgileri, eserin adı, teslim tarihi, öğrenci ise ilave olarak okul adı ve sınıf bilgileri yazılmalıdır.

Katılımcılar, tasarımlarını en geç 10.03.2023 Cuma günü saat 16:00’a kadar Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’ne teslim edecektir.

Hibya Haber Ajansı

Kartal Belediyesi’nin ‘Atıklardan Tablo Tasarım Yarışması’ başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!