G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Karavanpark 10 ayda bin 500 karavana ev sahipliği yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karavanpark 10 ayda bin 500 karavana ev sahipliği yaptı / Haberin Peşinde Urfa

Tarsus Belediyesi tarafından Tarsus Şelalesi kıyısında kurulan Karavanpark, ücretsiz su, konaklama ve elektrik hizmetinin yanında doğal güzellikleri ve tarihi kent merkezine oldukça yakın olması sebebiyle yoğun ilgiyle tercih ediliyor. Özell

MERSİN  – 14.11.2022 – HİBYA – Özellikle yabancı turistlerin ilgisi haline gelen Karavan Park, 10 ayda bin 500 karavanı ağırlayarak hem Tarsus esnafına hem de Tarsus’un turizmine katkı sağladı.

 Her yıl yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Karavan Parkı’nda bu yıl da yoğunluk yaşandı. Birçok farklı imkânı sunmasından dolayı karavan tutkunlarının tercih ettiği tesis, misafirlerine huzurlu bir ortamda tatil imkânı sağlıyor.

Özellikle Almanya, Fransa, İngiltere, Hollanda ve Polonya’dan turist ağırlayan Karavanpark, 10 ayda bin 500 karavana ev sahipliği yaptı. Tarsus Şelalesi kıyısında kurulan Karavanpark’ın en önemli özelliği hem doğal güzelliklere hem de tarihi kent merkezine oldukça yakın olması. Konaklama için Karavanpark’ı seçenler, gün içerisinde Tarsus’un tarihi kent merkezini, çarşılarını gezebiliyor.

Karavanpark içerisinde ayrıca endemik ve aromatik şifa bitkiler, portakal, limon ve mandalina ağaçları da bulunuyor. İçerisinde tuvalet, duş, atık su boşaltma alanı ve çeşitli alanlar da vatandaşın hizmetine ücretsiz sunuluyor. Belediye 

Ulusal Kamp ve Karavan Fedarasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Özdağ ve eşi Akil Özdağ’da sık sık Karavanpark’ı ziyaret ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

Kayseri’den Tarsus’a gelen ve emekli olduktan sonra karavan hayatına başlayan Salih Atalay,” Tarsus Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz, Karavanpark’ta eş edindik dost edindik, çok huzurlu bir ortam burası. Tarsus’un tanıtımı, ekonomisi açısından çok önemli. Örneğin çarşıdan alışveriş yaptık esnafa katkı sağlandı. Huzurlu ve güvenli bir ortamdaydık ve her şey ücretsizdi. Tüm belediyelere örnek olması dileğiyle.” diye konuştu.

Karavanpark’ı çok beğendiklerini ve özellikle temiz olduğu için çok memnun kaldıklarını belirten Ömer-Leyla Şahin çifti, “ Karavanpark gerçekten çok güzel ve temiz bir yer. Burada bize evimizdeymiş gibi davranıldı çünkü duş var, lavabo var, atık boşaltma alanı bile düşünülmüş. Gerçekten çok memnun kaldık. Çok huzurlu ve güzel bir üç gün geçirdik. Her şey için belediye başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Hibya Haber Ajansı

Karavanpark 10 ayda bin 500 karavana ev sahipliği yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!