G-CV0ZL47F6D
USD32,33
EURO35,04
GBP40,87
BIST8.979,98
GR. ALTIN2.283,53
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydili Açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydili Açıklaması / Haberin Peşinde Urfa

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe 7. Olağan Kongresindeki konuşmasında tüm siyasi teşkilatlanma olarak birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe 7. Olağan Kongresindeki konuşmasında tüm siyasi teşkilatlanma olarak birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli AK Parti Karaköprü İlçe 7. Olağan Kongresine katıldı. Karaköprü Yasem Kültür ve Kongre Salonunda yapılan kongreye Baydilli’nin yanı sıra AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, Halil Özşavlı ve Zemzem Gülender Açanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptığı konuşmada yeniden seçilerek güven tazeleyen İlçe Başkanı Sait Ağan’ı ve yeni yönetimini tebrik ederken, önceki yönetimde görev alan teşkilat üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Baydilli, “Biz ilçe teşkilatımızla, milletvekillerimizle, meclis üyelerimizle birlikte ilçemizi kalkındırmak için çok çalıştık ve meyvesini de seçimlerde vatandaşımızdan yüzde 58 oy alarak topladık. Karaköprü ilçemiz Şanlıurfa’nın en hızlı büyüyen ilçesi ve biz bu büyümenin verdiği yükümlülüğün bilinciyle birlikte ilçeyi ilmek ilmek işleyerek hizmetlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek adına çalımalar, projeler yürütüyoruz. Bitmiş olan projelerimizin açılışını pandemi nedeniyle yapamadık ancak en kısa sürede hizmete sunacağız. Yeşil alan oranımızla yemyeşil bir Karaköprü oluşturmaya çalışıyoruz.

Kongrede protokol konuşmalarının, faaliyet raporu ile bütçenin okunmasının ardından oylamaya geçildi. Mevcut İlçe Başkanı Sait Ağan tekrar ilçe başkanlığına seçildi. – ŞANLIURFA


Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydili Açıklaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!