G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO35,06
GBP41,07
BIST9.103,66
GR. ALTIN2.326,52
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

İşte yeni Citroen C4

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransız PSA Grubu bünyesinde yer alan Citroen, yeni nesil kompakt sınıf otomobilini tanıttı. Yeni nesil hatchback modeller olan tam elektrikli yeni ë-C4 ve yeni C4, kompakt sınıf standartlarını yeniden belirlemeyi hedefliyor…

Citroën, C3 Aircross SUV ve C5 Aircross SUV modelleriyle SUV pazarında emin adımlarla ilerlerken kompakt sınıfta Avrupa’da da tercih edilecek bir model üzerine çalışıyordu.

C-segmenti 2019 yılında Avrupa otomotiv pazarında yaklaşık yüzde 28 pay aldı. Yeni elektrikli ë-C4 ve yeni C4 kompakt segmentinden tüm gereksinimlerini karşılarken aynı zamanda günümüz dünyasına uygun son derece modern bir karakter ortaya koyuyor. Elektrikli, benzinli veya dizel olmak üzere üç farklı enerji çözümüne sahip olan Citroën’in yeni nesil kompakt hatchback modeli müşterilerin otomobil deneyimlerinden ilham alınarak geliştirildi ve kendini yeniden keşfetmek zorunda olan bir segmente yön vermek için gereken tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Yeni ë-C4 ve yeni C4; tam elektrikli, benzinli ve dizel olmak üzere üç farklı enerji seçeneği ile müşterilerin verimlilik ve yüksek performans beklentilerini karşılayacak. ë-C4 ve yeni C4 markanın füturistik tasarım detaylarına sahip. Önden araca baktığınızda tamponun içine yerleştirilen ana far grubunu hemen üzerine konumlandıran gündüz ledleri destekliyor.

Aracın arkasına baktığınızda ise biraz aerodinami göz önünde bulundurularak karmaşık bir görüntü verilmiş hatta SUV sınıfına özgü tasarım öğelerini bir hatchback otomobilin zarif ve dinamik karakteri ile harmanlıyor diyebiliriz. Otomobillerle alakalı daha detaylı bilgiler 30 Haziran tarihinde yapılacak dünya lansmanı sonrasında verilecek.

İşte yeni Citroen C4

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!