G-CV0ZL47F6D
USD32,22
EURO35,04
GBP40,92
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.502,19
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İSLAM MEMİŞ ALTIN FİYATLARINDA Kİ BEKLENTİSİNİ AÇIKLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Gazete’nin haberine göre, piyasalar haftanın son gününü düşüşle kapatırken gram altın 1000 TL’nin altına düştü. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, düşüşe dikkat çekerek, altında yaşanacak seviyeyi açıkladı.

Dün gece BDDK’nın kasasında 15 milyon dolar bulunduran şirketlere kredi yasağı getirmesi sonrası, Dolar/TL kuru 17,25 seviyelerinde 16,54 seviyelerine geriledi. Gram altında ise 1000 altı seviyeler gördü. Elinde altını olanları geçen haftalarda uyaran piyasa uzmanı İslam Memiş, düşüşlere dikkat çekerek döviz ve altında yaşanacak seviyeleri tek tek açıkladı.

Özellikle al-sat yapanları uyaran Memiş, yatırımcının ciddi kayıplar yaşanabileceği mesajını verdi. Gram altın üzerinde duran Memiş, dolar ve ons altına bağlı olarak geri çekilmeler olacağını vurguladı.

Gram altında direnç seviyesini 950 TL olarak belirleyen Memiş, düşüşlerin yaşanacağı tarihi verdi. Yeni alım yapmak isteyenler içinse ciddi uyarılarda bulunan Memiş, alım fırsatlarının doğacağını söyledi.

ALIM SEVİYESİNİ AÇIKLADI

TL’de durup hiç yatırım yapmayanlar için alım seviyeleri veren İslam Memiş, 950 lira seviyesinin alım fırsatı olacağını belirtti.
Memiş, “Bundan sonraki süreçte destek seviyesi test edildikten sonra hızlı bir toparlanma bekliyorum. Bu sefer hedef 1200 lira seviyesi. Bunun nedeni ise ons altın olacaktır” ifadelerini kullandı.

GERİ ÇEKİLME OLACAK

Gram altında geri çekişmelerin başlayacağını söyleyen Memiş, bu seviyeler için 980-950 tahminlerinde bulundu. Memiş, bu kısa sürekli düşüşlerden sonra olacakları şöyle anlattı:
“Gram altında dolar TL kaynaklı kısa vadeli bir geri çekilmeden sonra bu kez ons altın kaynaklı yükselen bir süreç göreceğiz. Önce 1200 devamında 1450 lira seviyesini beklemeye devam edeceğim.”

Gram altın yatırımcıları bazen mağdur olduklarını ifade eden Memiş, bunun nedeninin is al-sat yapmalarından kaynaklı olduğunu belirtti. Sürekli al-sat yapanların her zaman zarar edeceğini söyleyen Memiş, bunun tek yolunun uzun vadeli yatırımlar olduğunu açıkladı.

İSLAM MEMİŞ ALTIN FİYATLARINDA Kİ BEKLENTİSİNİ AÇIKLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!