G-CV0ZL47F6D
USD32,18
EURO34,72
GBP40,39
BIST10.165,97
GR. ALTIN2.425,63
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

iRobot, Türkiye’de satış adedini yüzde 69 artırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iRobot, Türkiye’de satış adedini yüzde 69 artırdı / Haberin Peşinde Urfa

Ev temizliği denilince ilk akla gelen ürünler artık robot süpürgeler oluyor. Özellikle çalışanlar ve evcil hayvan besleyen aileler tarafından sıklıkla tercih edilen robot süpürgeler, ev temizliğinde alışkanlıkları değiştiriyor. Geliştirdiği inovatif robot süpürgelerle kullanıcıların kendilerine ve sevdiklerine daha çok zaman ayırmasına imkan tanıyan iRobot’un ürünleri dünya genelinde 40 milyondan fazla satışa ulaştı.

Merkezi Amerika’da bulunan ve robot süpürge kategorisinin kurucusu olan iRobot, dünya genelinde 40 milyon satışa ulaştı. 2021 yılında 2020 yılına göre yüzde 44’lük bir artışla 14 milyonun üzerinde kullanıcı, uygulama üzerinden 19 milyon iRobot ürününe bağlandı.  Daha gelişmiş özelliklere sahip olan orta ve üst segment robot satışlarının payı 2020 yılında yüzde 78 seviyesindeyken, 2021 yılında bu oran yüzde 83’e ulaştı. iRobot’un 2021 yılında 1.6 milyar dolar gelir elde ettiğini belirten iRobot Türkiye Ülke Müdürü Murat Köse, “Robot süpürge ve robot paspas satışlarından elde edilen gelir, Türkiye’nin de içinde bulunduğu EMEA bölgesinde 2021 yılında bir önceki yıla göre yüzde 22 oranında artış gösterdi” dedi.

Türkiye’de uygulamaya bağlanan robot sayısı yüzde 63 arttı

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de robot süpürge kullanım oranlarının artış gösterdiğini ifade eden Köse, değerlendirmesini şöyle sürdürdü: “iRobot olarak, hem üstün süpürme performansı sunan ürünlerimizle kullanıcılarımızın yanında oluyor, hem de inovasyonlar ile robot süpürge pazarına yön vermeye devam ediyoruz. Belirlediğimiz stratejik konumlamaya uygun bir şekilde hareket ediyor ve ürünlerimizin gelişimini sürdürülebilir kılıyoruz. Dünya rakamlarının yanı sıra 2021 yılında Türkiye’de uygulamamız üzerinden bağlantı sağlayan robot sayısının bir önceki yıla göre yüzde 63 arttığını söyleyebiliriz. 2021 yılındaki satış adedimizi ise geçtiğimiz yıla göre yüzde 69 oranında artırdık. Küresel ölçekte etkisini gösteren pandemi sürecine hızla adapte olarak çalışmalarımızı kesintisiz devam ettirdik ve bu süreçte www.irobot.com.tr web sitemiz üzerinden satışa başladık. 2022 yılı ürün portföyümüzü müşterilerimizi dinleyerek ve onların ihtiyaçlarını doğru anlayarak şekillendirmeye devam ettiğimiz bir yıl olacak. Bu yıl yeni inovatif bir ürünün lansmanını yapacak ve kullanıcılarımız tarafından öncelikli olarak tercih edilen bir marka olmayı sürdüreceğiz.”   

süpürge, TEKNOLOJİ Haberleri

iRobot, Türkiye’de satış adedini yüzde 69 artırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!