G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İnovasyonun başkentinde devrim niteliğinde konular paylaşılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnovasyonun başkentinde devrim niteliğinde konular paylaşılacak / Haberin Peşinde Urfa

21 Haziran 2023 tarihinde, Divan Ankara Otel Çankaya’da gerçekleşecek olan CDT TechDay 2023″ etkinliği, teknoloji dünyasındaki en son gelişmeleri takip etmek ve elektronik ile kablolama konularında tasarım, üretim ve test teknolojileri alanındaki yenilikleri önde gelen uzmanlardan öğrenmek isteyenlere mükemmel bir fırsat sunuyor.

Savunma, havacılık, otomotiv ve dayanıklı tüketim sektörlerinin önde gelen profesyonellerinin katılacağı etkinlikte uygulama alanlarında hem teknolojik yenilikler, hem sektörel gelişmeler hem de dünya’da ve Türkiye’deki başarılı uygulamalar katılımcılar ile paylaşılacak. 

Genel oturumlarda “Reinventing the Industry: Additively Manufactured Electronics”,”Driving Innovations with Siemens Digital Threads “, gibi bizi bekleyen gelişmelerin yanısıra MEXT Teknoloji Merkezi ile yapılan çalışmaları ve Xcelerator Technology Innovation Awards Ödül törenini gerçekleşecek. 

CDT TechDay 2023 etkinliğinde, katılımcılar geleceğin teknolojilerini keşfedebilecek, sektör liderleriyle network oluşturabilecek ve yeni iş fırsatlarına erişebilecek. Ayrıca, paralel oturumlar ve paneller aracılığıyla yeni stratejiler, en iyi uygulamalar ve geleceğe yönelik vizyonlar hakkında bilgi edinme fırsatı yakalayacaklar.

Ayrıca bu yıl CDT Tech Day Kapsamında ve takip eden günde Türkiye de ilk kez  “Capital Users Meeting” ve “MADe Workshop” düzenlenecek. 

CDT Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Alpay Göğüş düzenledikleri etkinlikle ilgili şunları söyledi:

“CDT TechDay 2023, elektronik ürünlerin tasarım ve üretim süreçlerine odaklanan bir etkinlik. Savunma, Otomotiv, Uzay, Uçak ve Tüketici ürünleri gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için dünyadaki örnekler arasında özel bir konuma sahip. Bu organizasyon, katılımcıların ilgi alanlarına hitap eden teknoloji trendlerini, müşteri deneyimlerini izleme, paylaşma ve geliştirme imkanı sunuyor. Türkiye'de benzeri bulunmayan ve küresel ölçekte sayılı organizasyonlardan biri olması bizim için gurur verici. Sabah oturumlarında konuk konuşmacılar, geleceği ve gelişmeleri vizyoner bir yaklaşımla katılımcılara aktaracak. Öğleden sonra ise paralel oturumlar düzenlenerek farklı konular ele alınacak. Bu yıl, ilk defa düzenlenecek olan Capital Kullanıcı Grubu toplantısı, kablolama konusunda derinlemesine bilgi paylaşımı için bir platform olarak planlanıyor. Ayrıca, çok katmanlı üretim teknolojilerinin elektronik dünyasındaki kullanımı ve stratejik iş birlikleriyle sağlanan imkanlar da katılımcılarla paylaşılacak. Aynı etkinlik kapsamında, global tasarım yarışmasında ödül kazanan uygulamaların ödülleri de sahiplerine takdim edilecek.”

Hibya Haber Ajansı

İnovasyonun başkentinde devrim niteliğinde konular paylaşılacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!