G-CV0ZL47F6D
USD32,55
EURO34,92
GBP40,80
BIST9.722,09
GR. ALTIN2.423,96
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

Güzelliğiyle göz kamaştıran dünyanın en güzel tünelleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzelliğiyle göz kamaştıran dünyanın en güzel tünelleri / Haberin Peşinde Urfa

Karanlık ve kasvetli tünellerin tam tersi olan ağaç tünelleri, dalları yaprakları ve çiçekleriyle ziyaretçilerinin başını döndürüyor. Farklı coğrafyalarının farklı bitkileriyle oluşan bu tünellerin kimi rengarenk ve iç açıcı, kimiyse gizemli bir büyüye sahip. İşte girdiğinizde çıkmak istemeyeceğiniz, size bambaşka bir deneyim yaşatacak büyüleyici tüneller…

Sakura Tüneli, JaponyaBahar aylarında Japonya’yı kaplayan pembe ve beyaz tonlarındaki kiraz çiçekleri, yani sakuralar, ülkenin turizminin ve kültürünün çok önemli bir parçası. Eğer sakura mevsiminde Japonya’ya yolunuzu düşürürseniz herhangi bir sokakta başınızın üzerinde pembe çiçek bulutlarıyla kaplı bir gökyüzü görmeniz çok olası.

Aşk Tüneli, UkraynaBelki de ağaç tünellerinin en ünlüsü olan Aşk Tüneli mevsimine göre ya yemyeşil oluyor ya da sarı tonlarına bürünüyor. Her iki türlü de ziyaretçilerine muhteşem bir görsel şölen sunan tünelin içinden geçen bir de tren yolu var. Efsaneye göre gerçek aşıkların bu tünelde tuttuğu her dileğin gerçekleştiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Dark Hedges, İrlandaSıkı bir Game of Thrones izleyicisiyseniz İrlanda’daki bu tüneli King’s Landing’den kaçan Arya’nın kuzeye yaptığı yolculuk sahnelerinden tanıyabilirsiniz. Kayın ağaçlarının kıvrımlı dallarından içeri çok fazla güneş ışığı sızamadığı için tünelin ürpertici bir havası da var.

Mor Salkım Tüneli, JaponyaJaponya’nın Ashikaga Botanik Parkı’nda lila, sarı, açık kırmızı renklerdeki salkım çiçeklerinden yüzlercesini görebilirsiniz. Tam seksen metre uzunluğundaki çiçek tüneliyse parkın en romantik noktası. Bir bankta soluklanarak bu güzelliği doyasıya yaşamanız mümkün.

Ashdown Ormanı, İngiltereMasallardan çıkmış bir güzelliğe sahip bu ormandaki ağaç tünelinde yürürken her an bir yerden Kırmızı Başlıklı Kız çıkacakmış hissine kapılabilirsiniz. Yüzlerce yıllık ağaçların oluşturduğu bu büyülü tünel her mevsim farklı bir renge bürünerek güzelliğine güzellik katıyor.

Bambu Yolu, JaponyaKyoto’nun en fazla fotoğraflanan noktalarından olan Bambu Yolu içine girdiğiniz anda sizi büyülüyor. Her iki yanınızda dimdik ve metrelerce yükselen bambuların ilginç yapısı bu tüneli eşsiz kılıyor. Yemyeşil ve farklı bir gezegendeymişsiniz hissini yaşayacaksınız.

Point Reyes, KaliforniyaYolun iki tarafında büyüyen selvi ağaçlarının dallarını tepede kavuşturmasıyla oluşan bu tünel özellikle güneşin battığı saatlerde vuran kızıl ışıkla daha da göz alıcı bir görünüme kavuşuyor.

dünya,tünel,en güzel tüneller

Güzelliğiyle göz kamaştıran dünyanın en güzel tünelleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!