G-CV0ZL47F6D
USD32,33
EURO35,07
GBP41,01
BIST8.997,48
GR. ALTIN2.300,13
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

Güneş Başak burcuna geçiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güneş Başak burcuna geçiyor / Haberin Peşinde Urfa

Güneş’in 22 Ağustos – 22 Eylül arasında gerçekleşecek olan Başak burcu seyahatinin etkilerini, Astrolog Ceylin Çelebi Kadın ve Kadın takipçileri için değerlendirdi.

Güneş 22 Ağustos ile 22 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyahat edecek.

Güneş Başak burcuna geçiyor

Başaklar Zodyak’ın en titiz, dakik, düzenli, ince eleyip sık dokuyan ve ayrıntılara önem veren burcudur. Herkes tarafından çalışkan ve titiz olarak tanınırlar. Çalıştıkları konu her ne olursa olsun muhakkak en mükemmel şekle getirene kadar yaptıkları işi bırakmazlar. Tembel insanlardan hiç hoşlanmazlar. Başkalarının yaptıklarını beğenmedikleri için kendi işlerini kendileri yapmayı tercih ederler. Araştırmayı, hesap yapmayı, incelemeyi severler. Muhasebe ve benzeri hesap, kitap ve düzen gerektiren işlerde hayli başarılı olurlar. Dikkat gerektiren tüm işlerde başarı yakalarlar.

Başak burcu toprak elementidir. Maddiyat önemlidir. Kendilerini güvencede hissetmedikleri yerlerde rahat etmeyeceklerdir. Hastalık hastası olma eğilimleri yüksektir. En ufak hastalıklarını bile aşırı önemseme durumları vardır. Kendi kendilerine teşhis ve tedavi yoluna bile gidebilirler. Başak burcu bağırsaklar, sindirim sistemi, bağışıklık sistemi ve sinir sistemi ile ilgilidir. Düzenli uygulayacakları diyetler ile sağlıklarını korumaları mümkündür.

Kşisel bakımımıza çok önem vereceğimiz bir dönem

Güneşin Başak burcuna geçmesi ile bizde her konuda düzene ve temizliğe daha fazla önem vereceğiz. Kullanmadıklarımızı ayıklama, evlerimizi bir elden geçirmek için hayli uygun bir süreç olacaktır. Bu süreçte fazla endişeli bir yapımız olabilir. Ayrıntılara daha fazla takılabiliriz. Sindirim sistemimize ve diyetimize de bu süreçte daha fazla dikkat etmekte fayda var. Fazla yağlı kızartmalar ve hamur işleri sindirim sistemimizi ve bağırsaklarımızı rahatsız edebilir. Sağlığımıza, üstümüze başımıza, kişisel bakımımıza çok önem vereceğimiz bir dönem olacak. Şimdiden tüm Başak burçlarının doğum günleri kutlu olsun.

Astrolog Ceylin Çelebi

Instagram: astrolifeceylin

YouTube

Güneş,Başak,titiz,düzenli,mükemmel,Araştırma,hesap,Başak burcu,toprak,Hastalık,sindirim,sinir sistemi,diyet,kişisel bakım

Güneş Başak burcuna geçiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!