G-CV0ZL47F6D
USD32,28
EURO34,73
GBP40,68
BIST10.247,75
GR. ALTIN2.397,40
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

GTO başkanları kurban bayramını kutladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTO başkanları kurban bayramını kutladı / Haberin Peşinde Urfa

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Unutulmaya yüz tutmuş örf, adet, gelenek ve göreneklerin hatırlatılması ve gelecek nesillere aktarılmasında bayramların çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten GTO başkanları, Kurban Bayramı’nın da İslam alemi ve tüm insanlık adına birlik ve beraberliğin; paylaşmanın, örnek davranışların, iyilik ve güzelliklerin Bayramı olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti:

“Bayramlar nesilden nesile aktarılması ve yaşatılması gereken en önemli değerlerimiz arasındadır. Bayramda dini vecibemizi yerine getirmenin yanı sıra sevdiklerimizi ve yakınlarımızı mutlu etmek, hatırlamak, hatırlatmak ve paylaşmak önceliğimiz olmalıdır. Bu değerlerin toplumda devamlılık arz etmesi, bizden sonra gelecek nesiller için de oldukça önemlidir.

Bayram geleneğimizin yaşatılmasının dışında bizim en büyük arzumuz, Bayram mutluluğunun tüm İslam coğrafyasında ve dünyada huzur içerisinde yaşanması… Ne yazık ki İslam coğrafyasında devam eden savaşlar ve kaos ortamı, bayram mutluluğunun tam anlamıyla yaşanmasına müsaade etmiyor. Temennimiz odur ki İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm dünyayı etkileyen savaşların ve kaos ortamının biran önce sona ermesi, barış ve huzurun sağlanması, tüm dünya çocuklarının yüzlerinin gülmesidir… Unutulmamalıdır ki dünyanın nimetleri tüm insanlık için yeterlidir… Birlik ve beraberlik ile huzur içerisinde yaşamayı bilmeli, paylaşımcılığı da şiar edinmeliyiz.

Bu vesile ile mübarek Kurban Bayramı’nın tüm insanlığın barış, huzur ve refahına vesile olmasını temenni ediyor, üyelerimize ve Gaziantepli hemşerilerimize sağlık ve mutluluk dolu yarınlar diliyoruz. Bayramımız kutlu olsun.”

Hibya Haber Ajansı

GTO başkanları kurban bayramını kutladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!